hirdetés

Geekbuying válogatás

Ezek a legújabb ajánlatok

hír
Geekbuying válogatás 1
írta: hajas
2020-04-14

Megint elhoztam nektek a Geekbuying legjobb ajánlatait. A mostani válogatásban okosórát, elektromos járműveket, vezeték nélküli porszívót és lézeres gravírozót találtok. Mindegyik termék EU raktárból vagy áfamentes szállítással jut el hozzátok, így az extra költségek miatt nem kell aggódnotok. A cikkben szereplő árak már tartalmazzák a szállítási költségeket.

Xiaomi HIMO C20

A Xiaomi is belépett az elektromos bringák piacára. A Himo C20 20 colos kerekeket kapott, a váz alumíniumból készült, ami magában rejti a 250 W-os motort és a 10 Ah-s akkumulátort. Végsebessége 25 km/h, hatótávja pedig teljesen elektromos meghajtás esetében 50 km, de ha tekertek – vagyis pedelec módban használjátok, akkor „hibrid” üzemmódban 80 kilométert is gurulhattok vele. A fékezésről tárcsafékek gondoskodnak. Hatsebességes Shimano váltó is helyet kapott rajta, hogy ne kelljen hegyen felfele megszakadnotok. Az ülés nagyon praktikus, amellett, hogy állítható a magassága, még pumpaként is használható. Első- és hátsólámpa is került rá, így ezek beszerzéséről külön nem kell gondoskodnotok, valamint a kormányra egy fedélzeti komputert is szereltek. Szállításkor, illetve tároláskor össze tudjátok csukni a járgányt, így nem foglal sok helyet. Tökéletes választás városi, települések közötti közlekedésre. A GKB20EA3 kóddal 236 000 forintért juthattok hozzá.

Kugoo G-Booster

Egy bivalyerős roller, ami akár terepre is jó. A G-Booster már külsőre is jelentősen eltér a társaitól, sokkal masszívabb felépítésű, nagyobb kerekek és komolyabb felfüggesztés került bele. Teherbírása is nagyobb, akár 120 kilót is elbír. Erejét a két darab 800 wattos motor adja, melyek külön-külön hajtják az első, illetve a hátsó kereket. Végsebessége 55 km/h, jóval gyorsabb a hagyományos társainál. A hosszú üzemidőről a 23 Ah-s akku gondoskodik, mellyel akár 85 km is megtehető. Emellett kaptok extra erős LED lámpákat, fedélzeti komputert, valamint dupla tárcsaféket is. Súlya is jóval magasabb, mint társaié, 30 kilót nyom. Fontos, ha használjátok, akkor mindenképp vegyetek fel védőfelszerelést! A NNN424S kuponnal 334 000 forintot kérnek érte, ami húzósabb, mint társaié, viszont az igazi fanatikusoknak kiváló választás.

Xiaomi Jimmy JV63

A JV63 (melyről itt olvashatjátok tesztünket), igencsak meg tudja könnyíteni a porszívózást: nem kell konnektort keresgélnetek, nem akadtok bele a kábelbe, és a vezeték sem gabalyodik bele semmibe. Az akkumulátora egyórás üzemidőt biztosít a készüléknek, ami a régebbi modellekhez képest 15-20 perccel hosszabb. A 19 kPa-os szívóereje minden koszt, port eltávolít a felületekről. A fél literes portartály könnyen nyitható, ráadásul a legtöbb kiegészítővel együtt vízzel elmosható, és nem kell külön porzsákot vennetek, hanem csak egyszerűen ki kell ürítenetek, így pénzt is spórolhattok. HEPA filtert kapott, ami az asztmások és az allergiások számára nagyon jó hír, hiszen sokkal tisztább levegőt fúj vissza a lakásba. A dobozban található egy atkaeltávolító fej is, ami minden olyat kiszed a matracokból, szőnyegekből, textíliákból, ami nem oda való. A JV63208 kóddal 68 600 forintért vehetitek meg.

LaserPecker Pro Deluxe

A LaserPecker Pro Deluxe egy lézeres gravírozó, aminek segítségével különböző anyagú felületekre tudtok ábrákat, mintákat szerkeszteni, csak a kreativitásotok szab határt. Az elődhöz képest gyorsabban készíti el az ábra terveit, vékonyabb pontban tudja a körvonalakat megrajzolni. Sokkal precízebb állvány jár hozzá, mint például a LaserPecker Mininél, hiszen automatikusan pozicionálja a fejet a felturbózott állvány, hogy minél jobb eredményt érhessetek el. Természetesen a védőburok és szemüveg itt is a dobozban van, így biztonságosan tudjátok használni a kütyüt. Fontos, hogy mindenképp olvassátok el a használati útmutatót, mielőtt üzembe helyezitek! A 4RNT8DFD kóddal 140 800 forintért lehet a tiétek. Rendeléskor ne felejtsétek el beállítani az EU Priority line szállítási módot!

hirdetés