hirdetés

Geekbuying válogatás

Így jól kezdődik a hét

hír
Geekbuying válogatás 1
írta: hajas
2020-04-27

Április utolsó hétfőjén is elhoztam nektek a Geekbuying legjobb ajánlatait. A válogatásban találtok robotporszívót, elektromos biciklit, okosórát és TWS fülhallgatót is. Mindegyik termék európai raktárból érkezik, így gyorsan és extra költségek nélkül jutnak el a cuccok hozzátok.

Fiido D3 elektromos bicikli

Ha szeretnétek elektromos járművet, viszont nem szeretitek a rollereket, akkor egy elektromos bicikli kitűnő alternatíva lesz számotokra. A biciklik hatótávja, teherbírása és sebessége nagyobb, mint az e-rollereké, így van ez a Fiido D3-nál is. A 250 W-os motort egy óriási, 7,8 Ah-s akkumulátor hajtja, ami tisztán elektromos üzemmódban akár 40 km-ig bírja, persze ez függ az időjárástól, a felhasználó súlyától és a tereptől is, de ha hajtjátok a kerékpárt, akkor akár 80 km-en keresztül működik az elektromos rásegítés. Akár 120 kilót is képes szállítani, a könnyebb hajtás érdekében pedig sebességváltót szereltek rá. Mindkét keréken található tárcsafék, a biztonságot pedig tovább fokozza az első és a hátsólámpa, valamint a duda. A GKB252S kóddal 152 000 forintért szerezhetitek meg.

Huami Amazfit Stratos 3

Az Amazfit Stratos 3 elsősorban sportolóknak szánt okosóra, itt olvashatjátok róla készült tesztünket. Legnagyobb előnye a többi kínai okosórához képest, hogy ő támogatja a pulzusszám kontrollált edzéseket (HZT), amit eddig főleg a Garmin és a Polar órák tudtak, de ezenkívül egy csomó más szenzor is került bele, például GPS, Glonass. 1,34 colos transzflektív kijelzőt kapott, aminek a képe nem olyan szép, mint például egy AMOLED kijelzős órának, de itt nem is ez a fontos: ennek a technológiának köszönhetően sokkal jobban látszódnak az adatok, sportolás közben pedig ez számít, nem pedig, hogy milyen élénkek a színek. Ha már a sportról van szó: 19 különböző sportot ismer fel, és még úszni is lehet vele, hiszen 5ATM minősítést kapott. Kiemelném azt is, hogy a 2 GB-os tárhelyre tudtok zenét tölteni, az óra pedig kezelni tudja a Bluetooth füleseket, így teló nélkül is hallgathatjátok kedvenc számaitokat. Ha használjátok a 4T8HGBBZ kupont, akkor 65 600 forintért juthattok hozzá.

Xiaomi Air 2S

Nemrég jelent meg a Xiaomi legújabb TWS fülhallgatója, az Air 2S. Külsején az elődhöz képest nem sokat változtattak, viszont belül igen sok minden változott. Nőtt az üzemidő, most már egy töltéssel 5 órán keresztül hallgathattok zenét, a bölcsővel pedig 24 órás üzemidő érhető el. A tokot már vezeték nélkül is tudjátok tölteni, de az alján továbbra is megtalálható a Type-C csatlakozó. Javítottak a hangminőségen, a zajszűrésen. Nagyon hasznos funkció, hogyha kiveszitek a fületekből a fülest, akkor automatikusan leáll a zene, igaz, ezt az előd is tudta. Érintéssel is tudjátok vezérelni, nem kell elővenni a zsebetekből a telefont, ha számot akartok váltani. Természetesen mikrofon is helyet kapott rajta, így akár hívásokhoz is használható.  A 4TTQZ9AN kuponnal 24 800 forintért zsebelhetitek be.

hirdetés