hirdetés

Geekbuying kütyüválogatás

Van náluk minden

hír
Geekbuying kütyüválogatás 1
írta: hajas
2020-07-29

Összeszedtem a Geekbuying legjobb ajánlatait. A válogatásban találtok TWS fülhallgatókat, ventilátort és vezeték nélküli porszívót is. Mindegyik termék európai raktárból érkezik, így néhány nap alatt, áfa- és vámköltségek nélkül rendelhetitek meg a kiszemelt kütyüket.

Mifo O5

A Mifo 05 egy remek kis TWS füles, hangzása és minősége is kiváló. Korábban már kipróbáltuk, itt olvashattok róla részletesen, illetve egy olvasónk is megosztotta pozitív véleményét a Népítéletben. Alumíniumból készült a háza, prémium hatású az összhang, iszonyat jól néz ki. Bár már „nem mai darab”, ennek ellenére 7 órás üzemidejével még mindig az élmezőnyben van. A bölcső 2600 mAh-s, és összesen akár 100 órányi energiát is képes magában tárolni, ami brutálisan sok. Jól használható a mikrofonja is, így bátran használhatjátok hívások lebonyolítására is.

Egy dolgot hiányoltunk belőle, ami nem más, mint az AptX támogatás, de talán ennyi pénzért eltekinthetünk tőle, és ettől függetlenül a hangminőségre nem lehet panasz. Ha használjátok a NNNGIZ3OFF kuponkódot, akkor 15 000 forintért tudjátok megrendelni.

Xiaomi Mijia okos toronyventilátor

A kánikulát könnyebben átvészeljük, ha besötétítünk a lakásban, éjjel kiszellőztetünk, de valamikor már ez sem elég. A Xiaomi is besegít a nagy meleg elviselésében. A Mijia okos toronyventilátor hosszú, keskeny kialakítása miatt a lakás bármely pontjára elhelyezhetitek, és szinte a teljes magassága mentén mozgatja a levegőt, ami 150 fokos szögben árad szét az oszcillációs forgásnak köszönhetően. Csendes, energiatakarékos, így éjjel tudtok mellette aludni, és a villanyszámlát sem dobja meg jelentősen. Okostelefonnal is rá tudtok csatlakozni, ahol számtalan funkciót találtok. Az NNNDBMIJIA kóddal 27 400 forintért rendelhetitek meg.

hirdetés