hirdetés

Geekbuying féle EU raktáras kütyüválogatás

Így nem kell sokat várni

hír
Geekbuying féle EU raktáras kütyüválogatás 1
írta: hajas
2021-02-15

Mindenki szereti az olcsó, kínai kütyüket, azonban, ha az óriási ázsiai országból küldik, akkor sajnos előfordul, hogy akár egy hónap is eltelik, mire Magyarországra ér a csomag. Szerencsére rengeteg webshop rendelkezik már európai raktárakkal, például a Geekbuying is, így csupán pár napot kell várni, mire megérkezik a kiszemelt kütyü. Ebben a cikkben csak EU raktáras termékeket találtok.

SK-328 masszázspisztoly

Az SK-328-at is teszteltük már, itt olvashattok róla bővebben. Elsősorban sportolóknak ajánlott, de a sok ülőmunka után is jól esik egy masszázs. Ez a kütyü az ütögető masszírozást utánozza, aminek intenzitása állítható. Négy különböző fejet találtok a dobozban, így különböző izomcsoportokat is átdolgozhattok a segítségével. 2000 mAh-s akkuval rendelkezik, amit a gyártó szerint napi 10 perc használat mellett elég csak 60 naponta töltenetek. A kütyü nem foglal sok helyet, így akár utazáskor is magatokkal vihetitek. Az NNNMASSGUN kóddal 11 200 forintért rendelhetitek meg.

Xiaomi WalkingPad A1 Pro

Már látóhatáron belül van a tavasz, azonban úgy tűnik, hogy a tél még tartogat meglepetéseket, gondoljunk csak az előző hétvégére, a csípős hideg sok ember kedvét vette el a szabadtéri mozgástól. Azonban nem feltétlenül kell lemondani az edzésről, hiszen a lakásban is különböző mozgásformák végezhetők. A WalkingPad A1 Próval például akár 6 km/órás tempóban is sétálhattok. A készülék 105 kilogrammos teherbírással rendelkezik, vagyis elég masszív szerkezetről beszélhetünk. A kütyü elejére egy LED kijelzőt szereltek, ami mutatja az edzésetek adatait, de ezt szinkronizálhatjátok a mobilotokra a hozzá tartozó applikáció segítségével. Itt egyébként különböző programok közül választhattok, de a mellékelt távirányító segítségével is vezérelhetitek. A WKPADA1PRO kuponnal 130 100 forintot kérnek érte.

GameSir GB98K Bluetooth hangszóró

A GameSir GB98K-ról első ránézésre meg nem mondaná az ember, hogy pontosan micsoda, csak a terméklapon derült ki számomra is, hogy ez egy Bluetooth hangszóró. A kütyü úgy néz ki, mint egy rohamrendőr sisakja, hasonlót még sehol sem látott a szerkesztőség egyik tagja sem. A fémházas kütyü elején egy LED világítással ellátott logó található, ami a zene ritmusára változtatja a színét. Micro USB kábel segítségével tölthetitek fel az 500 mAh-s akkut, ami 3 órás üzemidőt biztosít számotokra. A bal oldalán találtok vezérlőgombokat, jobb oldalt pedig a bekapcsoló gombot, jack csatlakozó nincs rajta, vagyis csak Bluetooth-on küldhettek rá számokat. Ha különleges külsejő hangszórót kerestek, akkor a GameSir apróságát érdemes fontolóra venni, a GKBSPDE2 kóddal 11 700 forintért rendelhetitek meg.

Ha még több EU raktáras kütyüre vagytok kíváncsiak, akkor látogassatok el erre az oldalra, ahol extra kuponokat is találtok, melyek a következők:

  • GKB21SU1 – 2$ kedvezmény 10$ fölötti vásárlás esetén
  • GKB21SU2 – 5$ kedvezmény 55$ fölötti vásárlás esetén
  • GKB21SU3 – 8$ kedvezmény 100$ fölötti vásárlás esetén

hirdetés