hirdetés

Geekbuying ajánlatok

Akciós termékek, európai raktárból

hír
Geekbuying ajánlatok 1
írta: hajas
2020-03-17

Ismét összegyűjtöttem nektek pár ütős ajánlatot a Geekbuyingtól. Xiaomi robotporszívót, Kugoo rollert és Laserpecker gravírozót hoztam nektek. Mindegyik kütyü európai raktárból érkezik, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt. Mindegyik termékhez van kupon is, ne felejtsétek el őket használni, hiszen így még kedvezőbb áron juthattok a termékekhez.

Kugoo Kirin S1

A Kirin S1 az egyik legújabb e-roller a Kugootól, amit fekete vagy fehér színben vásárolhattok meg. A 350 W-os motorral akár 25 km/h-s végsebesség is elérhető,  hatótávja pedig 25 kilométer, ami természetesen időjárástól, súlytól és útviszonyoktól függ. A 11,9 kilós járműnél egyszerűbb lett az összecsukás, ami a Kugoo S1-nél nem volt valami kiforrott dolog. Továbbfejlesztették a világítást, a kijelzőt, pakoltak bele első lengéscsillapítót, és most már alkalmazáson keresztül is rá lehet csatlakozni telefonotokkal a rollerre. Az applikáción belül meg tudjátok nézni merre jártatok, hány kilométert tettetek meg, mutatja a töltöttséget, illetve sebességkorlátozást is adhattok. Utóbbit telefon használata nélkül is be tudjátok állítani, a korlát pedig 10, 20 vagy 25 km/h lehet. Új modellről van szó, ehhez képest egész jó áron kapható: a GKB390S kuponkód használatával 89 300 forintért szerezhetitek be.

LaserPecker L1 Mini

A LaserPecker L1 Mini egy lézeres gravírozó, melynek segítségével bármilyen mintát, szöveget tudtok gravírozni különböző anyagú felületekre, például fára, bőrre. A doboz tartalmaz védőszemüveget, védőbúrát, állványt a biztonságos használathoz, valamint egy Type-C kábelt is. Használata egyszerű: helyezzétek a búrába a gravírozandó tárgyat, az applikációval Bluetooth-on keresztül csatlakozzatok rá a készülékre, válasszátok ki a képet vagy szöveget, a gép pedig automatikusan elvégzi a munkát. Óvatosan használjátok, és mindenképpen olvassátok el a használati utasítást, mielőtt beindítjátok a gépet! A LASERPECKER kuponkóddal 73 000 forintért tudjátok megvásárolni a készüléket.

hirdetés