hirdetés

Geekbuying 7. évforduló

De mi mindent is találhattok?

hír
Geekbuying 7. évforduló 1
írta: Rolla
2019-06-24

Igazából 20 cikk is kevés lenne arra, hogy megmutassam a játékokat, EU raktáras kiárusításokat, kuponokat, ruházati cikkeket vagy a telefonokat, ezért úgy gondoltam, csinálok egy gyors misungot a Geekbuying oldalán található kedvezményekből. Itt továbbra is a teljesség igénye nélkül, de mégis több mindent nézhettek meg egy helyen.

Ha pedig nem takarításhoz kerestek most kütyüket, hanem inkább a szórakozás a cél, akkor természetesen a must have partikellék Tronsmart Bluetooth-os hangszórókkal kezdeném a listát. Az Element Mega 13.000 forintért majdnem kiválóan szerepelt a tesztünkön, hiszen jól szól és sztereóként is képes működni, ha összepárosítotok két darabot. Az Element T6 szintén ott van a toppon, továbbá ezt azoknak ajánlanám, akik unják már a fekete, doboz alakú hangszórókat, hiszen a piros színű, henger alakú T6-tal – 11.700 forint – biztosan kitűntök a tömegből.

Ha pedig a nyarat szeretitek 100 százalékosan kipörgetni túrázással, fesztiválozással, evezéssel vagy napfelkeltéig tartó bulikkal, akkor a haverok mellett jó, ha ott van egy strapatelefon is veletek. Nem kell őrizgetnetek, nem merül le 12 óra alatt és kineveti az esőt és a kisebb-nagyobb eséseket. Ha gyorsan kell valami jó, akkor az Ulefone Armor 6 107.000 forintba kerül szállítással együtt.

Geekbuying 7. évforduló 4

Telefonok mindenkinek

Kezdjük a sort a jelenlegi csúcskategóriával, a OnePlus 7 Pro-val, amit amúgy meg is nyerhettek most, de ha nem szeretnétek a szerencsére bízni a dolgot, akkor a legbrutálisabb, 8/256 GB-os verziót 213.000 forintért szerezhetitek be áfa- és vámmentesen az EU Priority Line szállítási móddal. Aki pedig kifejezetten gamer telefont keres, annak mindenképpen a Black Shark körül érdemes nézelődnie, hiszen a mindent vivő Xiaomi Black Shark 2 két hónappal ezelőtti tesztünkhöz képest 80.000 forinttal lett olcsóbb, 160.000 forintért rendelhetitek meg.

Geekbuying 7. évforduló 5

Persze akkor sincs probléma, ha nem rögtön egy NASA irányítóközpontot szeretnétek a zsebetekben hordani, hiszen például a stabil és megbízható Xiaomi Redmi Note 7 okostelefont 58.000 forintért vehetitek meg. Ha pedig még ennyit sem szánnátok egy készülékre, mert féltek, hogy a gyerek úgyis elhagyja, vagy a nagyszülőknek nincs szükségük egy kiakaszthatatlan, pörgős miniszámítógépre, akkor a Xiaomi Redmi 7 32.000 forintért király vétel.

Minden, ami ruházati kiegészítő

Ha esetleg nem bíztok a jött-ment márkákban a ruházkodásnál sem, akkor érdemes a Xiaominál maradni ebben az esetben is. Találhattok például menő, mákos edzőcipőt 14.600 forintért sok méretben, Xiaomi Zanjia vízálló hátizsákot 2.300 forintért, és a letisztul és elegáns stílus kedvelőinek pedig a jó minőségű Xiaomi TwentySeventeen karórát ajánlanám 17.000 forintért, ami már nálunk is járt régebben. De ha nem szeretitek a dolgokat ennyire komolyan venni, akkor ezt a kedves és barátságos cicás táskát ajánlom 6.000 forintért azoknak, akik kedvelik a lazább, feltűnő kiegészítőket.

Geekbuying 7. évforduló 7

Kuponok

Egész évben pörög ez az oldal, ahol friss kuponokat találtok a legnépszerűbb kütyükre. Például ha a OnePlus leginkább a menő pop-up kamerája miatt jön be, de nem adnátok ki érte több, mint 200.000 forintot, akkor feleannyiért, 111.000 forintért vegyétek meg a Xiaomi Mi 9T-t. Ez a legújabb mobil a népszerű márka palettáján, és nem parasztvakításnak használják a kiugró selfi-egységet, a telefon többi specifikációjára is nagy figyelmet fordítottak.

Ha pedig új felhasználók vagytok az oldalon – vagy úgy néztek ki köhömm -, akkor első vásárlásnál kuponokat kaptok, amiket beválthattok különböző kategóriákban, illetve bizonyos összeg felett is kaphattok kedvezményt. Ha pedig még nem töltöttétek le az appot, akkor most érdemes megcsinálni, hiszen teljesen más kedvezmények és kódok élnek az applikáción belül.

Mint azt a cikk elején is említettem, ez továbbra is csak a jéghegy csúcsa, ezért ha kíváncsiak vagytok az összes kedvezményes kütyüre, akkor látogassatok el a Geekbuying oldalára.

hirdetés