hirdetés

Filléres TWS fülesek a banggoodon

Háromtól hétezerig

hír
Filléres TWS fülesek a banggoodon 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2020-07-30

10-15 éve eljutottunk oda, hogy használható fülhallgatókat lehetett venni már párezer forintért, mostanra pedig ott tartunk, hogy a TWS fülhallgatók ára is elképesztő alacsony. Már egyáltalán nem pénzkérdés, hogy valakinek ilyen van-e vagy sem, mert alig drágábbak az olcsó TWS-ek, mint a hasonló tudású vezetékesek. A QCY T1C például csak 3200 forint, tehát nem lehet azzal vádolni, hogy túl drága.

QCY T1C

A QCY egy félig-meddig Xiaomi márka, de kezeljük inkább külön, mert általában alacsonyabb minőséget képviselnek. A T1C fülhallgatót már régebben teszteltük, akkor még új volt és sokkal drágább. Már akkor megállapítottuk, hogy nem egy szofisztikált eszköz, kifejezetten alsókategóriás, de ennek ellenére az áráért nem rossz vétel. Ezt úgy mondtuk a teszt idejében, hogy 6500 forint volt, most pedig csak 3200 forintba kerül a BGT1066 kuponkóddal. Nem kérdés, hogyha olcsón akarunk TWS fülest, akkor ez nem rossz választás. A vásárlás előtt mindenképp érdemes átfutni a róla írt tesztünket.

BlitzWolf Airaux AA-UM4

Az Airaux termékeket már alapból nagyon olcsóra tervezik, és amiket próbáltunk, azokról jó véleménnyel voltunk, ár/érték arányukat tekintve mindenképp. Az Airaux AA-UM4 az egyik legolcsóbb termékük, de most a BG20CES kuponkóddal még olcsóbb, mindössze csak 4200 forint. A sajtóanyag szerint 4 órás üzemidővel rendelkezik, és a töltőbölcsővel 3-4 alkalommal teljesen újratölthetjük. Ezt már Bluetooh 5.0-val szerelték, így nem kell attól félni, hogy filmnézéskor késik a hang a képhez képest. Nyomógomb nincs rajta, hanem csak érintésérzékeny kezelőfelület, mellyel tudunk hangerőt szabályozni, számokat váltani és a telefonbeszélgetéseket menedzselni.

BlitzWolf BW-FYE7

Amikor ezt teszteltük, még 10 000 forintba került, de még így is tetszett nekünk. Azóta rengetegen választották ezt a típust, és megelégedéssel használják. Igazi középkategóriás füles, ami már anyagminőségben is odateszi magát, és a hangzása is jó. Nem ér fel egy Mifo-hoz, de azért ezzel már majdhogynem kompromisszummentesen lehet zenét hallgatni. Annyira sikeres a típus, hogy elkezdték külön árulni a töltőbölcsőt és a füleseket, hogy lehessen pótolni, ha valamelyik részegység elveszik/elromlik. Ezt más típusok esetében még nem láttam, pedig szerintem becsülendő ez a gyártói hozzáállás. Az ára nem esett nagyon sokat, már nem 10 000 forint, hanem a BGBWEPRU7 kóddal csak 8000 forint, de ennyi pénzt is biztosan megér.

hirdetés