hirdetés

Féltucat érdekes termék a Geekbuyingnál

Hajszárítótól kezdve kávéfőzőig mindenféle a kosárban

hír
Féltucat érdekes termék a Geekbuyingnál 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-06-14

Érdekes mixet dobott össze a Geekbuying a mai napra, ezekről leginkább távirati stílusban lesz szó. Van itt ionos hajszárító, kétféle kávégép, egy gyümölcsmixer, szőnyegtisztító berendezés de még állóporszívó is. Az ingyenes szállítás és az EU raktár adja a közös keresztmetszetet, de ez a cég majdnem minden termékére tulajdonképpen elmondható.

A Uwant B100 egy szőnyegtisztító gép, én nem lelkesedtem érte, mrgergoke kollégám imádta, az egész lakást kiglancolta vele, viszont a valóságot leginkább a tesztünkből tudhatjátok meg. 48 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a GKB11ANNI3  kóddal.

Végezetül pedig itt a Proscenic P11, ami a Proscenic P12-höz nagyon hasonló, de annál egyszerűbb állóporszívó, az olcsóbb Xiaomi származékokkal – Dreame, Jimmy – versenyez, és alapvetően nem rossz a másodvonalas termék. 43 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a GKB11ANNI3  kóddal.

hirdetés

Biolomix HBH1200 – Sokoldalú turmixgép

A Biolomix 1200 wattos turmixgépére nem mondanám azt, hogy különleges, ha nem lehetne sokrétűen cserélgetni a hozzá adott fejeket. Az ilyen kézi mixerekkel szinte mindent le lehet aprítani, simán jó krémlevesekhez, de csinálhattok velük smoothie-kat, shake-eket, turmixokat is, de felveri a tojást, ha arra van szükség, szóval elképesztően sokoldalúan használhatók a kiegészítők. A Biolomix HBH1200-hoz ráadásul nem kell külön összevadászni a kiegészítőket, az egész megvásárolható egyetlen pakként. Van itt minden:

  • habverő, például rántottához lehet vele a tojást „összerántani”
  • turmixoló fej
  • mérőpohár kiöntővel
  • egy zárható műanyag tartó, hogy a smoothie és egyéb folyékony étkek készítése közben az alapanyagok a helyükön is maradjanak

A Biolomix turmix teste rozsdamentes acél, ez a legkönnyebben tisztítható, a műanyagok BPA mentesek, de természetesen legjobb az ára. A GKB11ANNI4  kuponnal 16 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a sokrétű eszköz.

Termék neveKuponkódRaktárÁr
Laifen SwiftNNN7HQNV EU41 600 Ft
Hibrew H2B7HQCNRYO EU31 900 Ft
Hibrew H4AGKB11ANNI3  EU23 100 Ft
Biolomix HBH1200GKB11ANNI4 EU16 700 Ft
Uwant B100GKB11ANNI3 EU48 600 Ft
Proscenic P11GKB11ANNI3 EU43 400 Ft

hirdetés