hirdetés

Ezek a Geekbuying mai ajánlatai

Kell új TV?

hír
Ezek a Geekbuying mai ajánlatai 1
hajas
írta: hajas
2020-03-27

Ismét összegyűjtöttem nektek a Geekbuying legjobb ajánlatait. Ezúttal két terméket hoztam nektek, egy porszívót, és egy okostévét. Mindkét termék Európából érkezik, pár napon belül, ráadásul vámköltségek nélkül. A termékek ára már tartalmazza a szállítási költségeket.

Dreame V9

A Dreame V9 egy könnyű, vezeték nélküli porszívó, itt olvashatjátok a róla készült részletes tesztünket. 3,5 órás töltés után egy órás üzemidőt ígér a gyártó, ennyi idő alatt egy nagyobb lakást, vagy akár autót is simán ki tudtok takarítani. HEPA szűrőn keresztül jut vissza a lakásba a levegő, így nemcsak a szőnyegek és a különböző felületek lesznek tiszták. 20 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, így a porcicáknak és a poratkáknak esélyük sem marad, mindent felszippant a gépezet.

Portartálya fél literes, így rengeteget tudtok vele spórolni, hiszen nem kell mindig porzsákot vásárolnotok, mint a hagyományos porszívóknál. Rengeteg kiegészítő került a dobozba: elektromos hengerkefe, atkaeltávolító, kétféle szűkítő, és egy fali tartó, amin ezeket tárolhatjuk a porszívóval együtt. A GKB20MA6 kuponnal 57 700 forintért lehet a tiétek.

hirdetés