hirdetés

EU raktáras kütyük a Geekbuyingtól

Extra költségek nélkül

hír
EU raktáras kütyük a Geekbuyingtól 1
írta: hajas
2021-07-21

A Geekbuyingon rengeteg terméket tudtok megrendelni EU raktárból, ami több szempontból is előnyös. Egyrészt nagyon gyors lesz a szállítás, a legtöbbször ingyenes, és talán a legjobb az egészben, hogy így nem kell extra költségekkel számolnotok. Ebben a cikkben ilyen termékeket találtok, melyekhez kuponokat is hoztam, hogy még olcsóbban tudjátok beszerezni őket.

Xiaomi WalkingPad C1

Nem mindig alkalmas a kinti időjárás a futásra vagy a sétálásra, de szerencsére ekkor sem kell lemondanotok a mozgásról. A WalkingPad C1 egy összecsukható sétapad, így nem fog rengeteg helyet elfoglalni a lakásban. 2, 4 illetve 6 km/órás sebességgel tudtok vele mozogni, az edzéseiteket pedig a hozzá tartozó mobilos appon tudjátok visszanézni. Vezérelni is tudjátok az alkalmazással, de ha épp nincs kéznél a telótok, akkor a mellékelt távirányítóval is irányíthatjátok. A WKPADC1Z kóddal 79 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Xiaomi Himo C20

A Xiaomi Himo C20 egy 20 colos kerekekkel ellátott elektromos bicikli. A váza strapabíró alumíniumból készült, ebben található a 10 Ah-s akkumulátor, ami tisztán elektromos üzemmódban akár 50 kilométeres hatótávot is tud biztosítani számotokra, de rásegítéses üzemmódban már a 80 km is elérhető vele. Elöl és hátul is tárcsafékek találhatóak, az emelkedők leküzdésében pedig a hatsebességes Shimano váltó fog segíteni. Az ülés kivehető, ráadásul ebben egy pumpa is található, ami bármikor jól jöhet. Első és hátsó LED világítás, valamint csengő is került rá, így biztonságosan közlekedhettek. Szükség esetén lehajtható a kormánya, ami hasznos funkció például tároláskor vagy szállításkor. A GKB681S kóddal 229 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

Jimmy JV65 Plus

A Jimmy JV65 Plus már járt szerkesztőségünkben, itt találjátok a róla készült tesztünket. Gyakorlatilag egy az egyben megegyezik az elődmodellel, a JV65-tel, csak mellékelnek hozzá egy felmosófejet, így egyszerre két melót is el tudtok végezni. 22 kPa-os szívóerővel rendelkezik, így mindent felszippant, ami az útjába kerül. A levegőt HEPA filteren keresztül fújja vissza a lakásba, ami a legapróbb porszemeket is megköti. Üzemideje eléri a 70 percet, vagyis egy nagyobb lakást is simán kitakaríthattok vele. A mellékelt fejekkel pedig szinte minden felületet tisztává varázsolhattok, az atkaeltávolító fejjel pedig a matracaitokat tudjátok megszabadítani az oda nem illő dolgoktól. A JV65PLUS kóddal 55 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg.

Proscenic P11 Combo

A Proscenic P11 Combo egy 2 az 1-ben készülék, hiszen nemcsak porszívózni tudtok vele, hanem felmosni is. A készülék két szívófejjel rendelkezik. Az egyik egy „hagyományos”, forgókefés fej, amivel a szőnyegeket és a padlót tudjátok porszívózni, míg a másikon két darab mop található, melyek forognak, ezáltal alaposan súrolják a padlót, így hatékonyan eltávolítják a foltokat. Utóbbinál is szív a kütyü, azaz nem feltétlenül kell kétszer áthaladnotok a felületeken. 25 kPa-os szívóerővel rendelkezik az eszköz, vagyis esélye sincs a porcicáknak a menekülésre. A kütyü érzékeli a szőnyegeket, ilyenkor megemeli a teljesítményt az alaposabb takarítás érdekében. Egy töltéssel akár 50 percen keresztül üzemel, tölteni pedig akár a falra szerelhető állvánnyal is tudjátok. Kapott egy érintős LED kijelzőt, amivel vezérelhetitek az eszközt, ráadásul az akku töltöttségét is mutatja. Egy rakás extra fej jár hozzá, így a polcokat, kanapékat, matracokat is tisztává varázsolhatjátok. Tudásához képest nem is drága, az NNNPP11CBO kóddal 62 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Duka RS1

A Duka RS1 egy csavarozó szett, melyben összesen 24 darab fejet és egy racsnis csavarkulcsot találtok egy műanyag tárolódobozba rendezve. A mágneses fejeket különböző színnel jelölték meg, hogy könnyen meg tudjátok őket különböztetni. A bitek króm-molibdén acélötvözetbőlmíg a kulcs teste alumíniumötvözetből, a csatlakozói pedig ötvözött acélból készültek. Ha szerettek otthon barkácsolni, akkor jó társatok lehet ez a szett a mindennapokban, ráadásul nem is drága, az 5KINFDIW kóddal 4000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés