hirdetés

Enjoy the game ajánlatok a Geekbuyingon

EU raktárból, extra költségek nélkül

hír
Enjoy the game ajánlatok a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-07-05

A 2020-as Labdarugó-Európa bajnokság hamarosan véget ér, a négy elődöntős csapat közül a héten kiderül, hogy melyik két ország válogatottja mérkőzik meg egymással a július 11.-ei finálén a Wembley Stadionban. A Geekbuying sem szeretne kimaradni a futball őrületből, ezért különleges ajánlatokkal vár benneteket az Enjoy the game akció keretein belül. A lenti termékek mindegyike EU raktárból érkezik, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Tronsmart Apollo Q10

Az Apollo Q10 letisztult formavilággal látott napvilágot. Teljes egészében lefedik a füleiteket a puha fülpárnák, így hosszú távon is kényelmes viseletet biztosít számotokra. A külvilág zajait aktív zajszűrő zárja ki, így sokkal kellemesebb élmény lesz a zenehallgatás. Néhány mozdulattal összehajthatjátok, így utazáskor kényelmesen elfér a táskátokban. Az hosszú üzemidőről az 1200 mAh-s akkumulátor gondoskodik, ami egy töltéssel kb. 100 órán át bírja, tölteni pedig Type-C kábel segítségével tudjátok. Ha használjátok az NNN9THTAQ kódot, akkor 11 900 forintért vásárolhatjátok meg Németországból, ingyenes szállítással.

Tronsmart Apollo Air

Az Apollo Air egy aktív zajszűrős TWS fülhallgató. A gumiharangos kialakításnak köszönhetően hosszú távon is kényelmesen használhatjátok. A kiváló hangminőségről a Qualcomm aptX és a Bluetooth 5.2 gondoskodnak chipek gondoskodnak. IP45-ös minősítést kapott, így az eső és a verejték sem fogja tönkretenni. Összesen 6 darab mikrofon található rajta, így a gyártó szerint kiváló minőségben használhatjátok bonyolíthattok le vele hívásokat. A fülesek egy töltéssel 5 órán át bírják, a bölcső pedig további 20 órányi üzemidőhöz szükséges energiát tárol magában. A hangszínt a Tronsmart app segítségével saját igényeitek szerint testreszabhatjátok. Az NNN9THTAA kuponkóddal 13 900 forintért rendelhetitek meg.

Szobakerékpár

A termékkel bármilyen szituációban mozoghattok egy kicsit. 80 kilogrammos terhelést bír el, a lendkereke pedig 6 kilogrammos. Tekerés közben nagyon halk, így nem fogjátok tekerés közben zavarni a többi lakót a lakásban. Az elején található a kijelző és a vezérlőpanel, alatta pedig egy mobiltelefontartó, míg a vázra egy praktikus kulacstartót szereltek. A nyereg és a kormány magassága állítható, így mindenki megtalálja a számára leginkább kényelmes pozíciót. Ha használjátok az 5IFYAZ91 kódot, akkor 59 300 forintért vásárolhatjátok meg.

ACGAM T02P sétapad

Az ACGAM T02P segítségével bármikor mozoghattok, ha kedvetek támad, csakúgy, mint az előző szobabiciklivel. A kényelmes tárolás érdekében a kapaszkodó lehajtható, így mindenhol elfér, akár az ágy alatt is. Lehajtva egyébként korlátozza is a sebességet, ebben az esetben maximum 6 km/órával tudtok sétálni, de ha futni szeretnétek, akkor fel kell hajtanotok a kapaszkodót, így már 12 km/órás tempó is elérhető. A futófelület 5 rétegből áll, amiből a legfelső réteg csúszásmentes, gumírozott anyagból készült. A készülék tetején találtok egy LED kijelzőt, ami mutatja az eltelt időt, az elégetett kalóriákat, a megtett távot, valamint az aktuális sebességet, vezérelni pedig a mellékelt távirányítóval tudjátok. Ha használjátok az ACGAMT02P kódot, akkor 102 000 forintért vásárolhatjátok meg, ez az összeg pedig már tartalmazza a szállítási díjat is.

hirdetés