hirdetés

Elstartolt a Black Friday a Geekbuyingnál

Akciók egész héten

hír
Elstartolt a Black Friday a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-11-23

Az AliExpress után a Geekbuying is szabadjára engedte a Black Friday árzabáló kuponjait, ráadásul 11.11-hez hasonlóan ismét rengeteg terméket vásárolhattok meg kedvezményekkel. Elhoztam nektek a legújabb kuponokat és néhány népszerű ajánlatot, érdemes csekkolni. Ne feledjétek, hogy zajlik a Geekbuying nyereményjátéka is, ahol akár 1000 dolláros kupont is nyerhettek, további részletekért kattintsatok ide.

Xiaomi Viomi V2 Pro

A Xiaomi Viomi V2 Pro tavaly októberben tett nálunk látogatást. Akkor sajnos nehezen indult a barátság, hiszen volt néhány kisebb hibája, amit szerencsére a gyártó azóta szoftveresen javított a felhasználók legnagyobb örömére. Aki követi a Viomi termékeket, azok már megszokhatták, hogy nem a hagyományos Xiaomi színekben, hanem szürke-kék külsővel jönnek le a gyártósorról a robotok (bár ez nem igaz a Viomi SE-re, a gyártó legújabb robotjára). A V2 Pro 2100 Pa-os szívóerővel eszi meg a piszkot, ráadásul feltörölni is tud, ráadásul ezt extra mozdulatok beiktatásával teszi, melyre nem sok porszívó képes. Sajnos ezek a gépek még nem képesek kiváltani a hagyományos feltörlést, így a V2 Pro sem, viszont a finomport és a kisebb foltokat hatékonyabban tünteti el, mint a konkurencia termékei. Lézeres szenzorral deríti fel a terepet, ügyesen kerüli ki az akadályokat és járja végig a lakásotokat, sőt, még a szobákat is felismeri, így akár különböző napokra tudjátok időzíteni a konyha vagy a nappali takarítását az applikáción keresztül. A VIOMIV2PRO kóddal 104 900 forintért rendelhetitek meg Németországból, ingyenes és villámgyors szállítással.

Xiaomi WalkingPad C1

Igazán csípős reggelekre ébredhettünk, ami sokak kedvét elveszi a szabadtéri mozgástól. A WalkingPad C1 segítségével úgy tudtok edzésben maradni, hogy közben el sem kell hagynotok a lakásotokat. Az összecsukható, 90 kilogramm teherbírású szerkezet három fokozaton működik: 2, 4 illetve 6 km/órás sebességgel tudtok edzeni. Az edzéseket az applikáció segítségével könnyedén visszanézhetitek, ráadásul előre készített edzésprogramokat is találtok benne. Ha épp nincs nálatok a mobilotok, akkor a mellékelt távirányítóval vezérelhetitek a masinát. A BLACK5 kóddal 94 400 forintért rendelhetitek meg EU raktárból.

ECOVACS Deebot N3

A Deebot N3 sok mindenben hasonlít a fent említett Viomira. Ugyanúgy lézeres szenzorral térképez, ő is tud feltörölni, igaz, nem riszálja magát mint a V2 Pro, cserébe az elején két bajuszkefe található. Egy töltéssel 90 percig üzemel, viszont ha lemerülne menet közben, akkor visszatér a dokkolóra és feltölti magát, majd onnan folytatja, ahol abbahagyta.  Az appon keresztül beállíthattok virtuális falat, illetve időzíthetitek, távolról indíthatjátok stb. Az ECOVACSN3 kóddal 88 000 forintért vehetitek meg EU raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés