hirdetés

Elhoztuk nektek a TomTop legjobb ajánlatait

Top ajánlatok

hír
Elhoztuk nektek a TomTop legjobb ajánlatait 1
írta: hajas
2020-08-06

A TomTop webáruházról biztosan sokan hallottatok már, az egyik legnagyobb kínai webshopról van szó. A mai naptól kezdve minden héten össze fogjuk gyűjteni nektek a TomTop legjobb ajánlatait, és persze a kuponokat sem felejtettük el, igyekszünk minél többet beletenni a cikkeinkbe. Ebben a válogatásban okoslámpát, TWS fülhallgatót, okosórát és vezeték nélküli fülhallgatót találtok. Mindegyik termék a szállítási mód vagy az árazás miatt áfa- és vámmentes.

Xiaomi Yeelight YLDL01YL függőlámpa

A Yeelight YLDL01YL egy hosszúkás, 90 x 7 x 4 centis, függőlámpa. A felfüggesztése állítható 50 centitől másfél méterig, így bármilyen szobába passzol. A LED fényforrás ma a legmodernebb, amellett, hogy hosszú élettartamú, mindössze 33 wattot fogyaszt, vagyis mindenben übereli a hagyományos izzókat. Okostelefonos alkalmazással, de akár beszéddel is tudjátok vezérelni a lámpát, állítani tudjátok a fényerőt, a színeket, de akár időzíteni is tudjátok. Szerintem bármilyen lakásba tökéletesen passzol a minimalista dizájnnak köszönhetően. Német raktárból 24 900 forintért tudjátok megrendelni.

Haylou Solar

A Haylou Solar-t korábban már kipróbáltuk, tesztünket itt éritek el. Az óra 1,28 colos, kör alakú TFT megjelenítőt kapott, 240×240 pixeles felbontással. Átlag használat mellett 30 napos üzemidőt ígér a gyártó, folyamatos pulzusmérés mellett pedig 15 napig bírja. 12 sporttevékenységet ismer, ezen túl monitorozza az alvásotokat is, az adatokat pedig a Haylou Fit appon vissza tudjátok nézni. A telefon értesítéseit is tudja kezelni, ráadásul vezérelhetitek vele a zenelejátszót, akár a Spotify-t vagy a YouTube Musicot is. 10 100 forintért rendelhetitek meg.

Haylou GT1 XR

A Haylou nem csak okosórát, hanem TWS füleseket is gyárt. A GT1-nek több változata is megjelent, most a GT1 XR-t hoztam el nektek. Itt már Qualcomm chip teljesít szolgálatot, ami a Bluetooth 5.0-val kombinálva nagyon alacsony késleltetést biztosít számotokra, így ha videót néztek, nem lesz zavaró a hang és a kép csúszása. Egy töltéssel nagyjából 5 órán keresztül tudjátok használni, maga a töltődoboz pedig 36 órányi energiát tárol magában. A fülesek oldalai érintésérzékenyek, így könnyedén válthattok számokat, illetve fogadhattok hívást. A TPPAE0620 kóddal 7500 forintért tudjátok megrendelni.

Xiaomi Dreame V9

A Dreame V9-et is kipróbáltuk már, itt olvashatjátok a róla készült részletes tesztünket. Maximális üzemideje 1 óra, ennyi idő alatt egy nagyobb lakást, vagy akár az autótokat is simán kitakaríthatjátok. HEPA szűrőn keresztül áramlik vissza a levegő a lakásba, így nem csak a szőnyegek szabadulnak meg a kosztól, hanem a szálló por mennyisége is kevesebb lesz. 20 000 Pa-os szívóereje mindent felszippant, így a porcicák és a poratkák nem tudnak hova bújni. Fél literes portartályát a használat után csak ki kell ürítenetek, nem kell havonta új porzsákot vennetek, mint a hagyományos porszívóknál, így rengeteget tudtok vele spórolni. 59 800 forintért rendelhetitek meg, német raktárból.

hirdetés