hirdetés

Eleglide Coozy premier a Geekmaxin, sok más akcióval

Menő lett az újdonság

hír
Eleglide Coozy premier a Geekmaxin, sok más akcióval 1

Forrás: Geekmaxi.com

Norbi
írta: Norbi
2022-08-23

A magas üzemanyagárak és a közlekedési szempontból élhetetlen nagyvárosok problémáinak megoldása sürgeti a mikromobilitás forradalmát, ami a szemünk előtt zajlik. Talán legnagyobb számban elektromos rollereket látni az utakon, ezek jeles képviselője az Eleglide legújabb modellje, a Coozy is. A 10 inch-es kerekekkel szerelt, 350 W-os motorral hajtott modell, aminek hatótávja tapasztalataink szerint akár 35 kilométer is lehet, a gyár által megadott 25 km/órás tempó mellett. A kétkerekű járművet a Geekmaxi európai raktárából lehet megvásárolni 225 900 Ft-ért, az ELECOOZY  kód bepötyögésével, ingyenes szállítás mellett.

A rollernek van lopásgátló funkciója is, ilyenkor blokkolja a kereket és csipog, ha el akarják vinni, illetve aktiválható az appból a tempomat, ennek segítségével 5 másodperc után tartja az aktuális sebességet a jármű. Ami a hordozhatóságot illeti, a nagyjából 18 kilogrammos tömeg rolleresmércével mérve még a skála könnyebbik végére esik, a kormány ráadásul lehajtható és a sárhányóba akasztható, így azért viszonylag egyszerű vele felszállni a tömegközlekedési járművekre. Az általános anyaghasználat és az összeszerelés minősége példás, még az úthibákon sem zörögnek vagy nyekeregnek rajta az elemek, a váz nagyon masszív, időtálló szerkezetnek néz ki.

A kétkerekű járművet a Geekmaxin 225 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg az ELECOOZY  kuponkód beírásával, a szállítás ingyenes, és még 1 év teljeskörű garanciát is vállal rá a webshop. Európai raktárból érkezik, így jó eséllyel 1 héten belül meg is kapjátok a csomagot. Az Eleglide Coozy promóciós oldalát az alábbi linken lehet megtekinteni.

Eleglide M1

Az M1 család kisebbik tagja járt már nálunk, és nagyon jól vizsgázott a tesztünkön. Egy jól használható városi, elektromosan megtámogatott bringát ismertünk meg a személyében. A kerékpáron ugyan nincsenek prémium alkatrészek, de váltóból és tárcsafékekből megkapta a belépőszinten elvárható minőségű darabokat, hogy ne legyen kifogásolható egyetlen eleme sem. Motorja 250 wattos, amivel simán hozza a 25 km/órás sebességet, az aksija pedig 7,5 Ah-s, amivel vegyes módban elérhető a 65 km-es hatótáv. Dizájn tekintetében is rendben van, felszerelték egy első LED fénnyel is. Az ára a PBGjuGDg  kuponkóddal 241 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a kerékpár EU raktárból érkezik, a szállítás ingyenes, az áfa pedig már benne van ebben az árban.

Eleglide M1 Plus

Az Eleglide M1 feltuningolt változata is elérhető a Geekmaxi, Coozy premier tiszteletére rendezett akciójában. A Plus modell nagyobb aksit kapott, aminek a kapacitása immáron 12,5 Ah, amivel egyenesen arányosan az egy feltöltéssel megtehető távolság is megnőtt. A gyári adatok szerint akár 100 km-re is elegendő benne a szufla, ha emberi erőt is használtok közben. Különbség még, hogy a nagyobbik testvér már egy jóval informatívabb LCD kijelzőt kapott, ahol leolvashatjátok a pillanatnyi sebességet, a megtett kilométereket, az akkumulátor töltöttségét, valamint a rásegítés mértékét is. Ezenkívül a két bringa nagyjából egyforma.

A tudásbeli különbségek az árban is megmutatkoznak, de persze még így is nagyon jó a deal, hiszen jóval kevesebbet kell érte fizetnetek, mint a versenytársak hasonló tudású bringáiért. Egészen pontosan 324 500FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, a szállítás pedig ingyenes és az európai raktárból hamar megérkezik a járgány. Rendeléskor ne felejtsétek el beütni a 2zD3azNC  kuponkódot, hogy a kedvezményes áron vásárolhassátok meg a kerékpárt.

Eleglide T1

A sima T1 egy „férfivázas” bringa, aminek festése is ezt a vonalat erősíti. A márkán belül hiánypótló, hiszen ez már trekking stílusban készült, ennek jellemzője a vékonyabb kerék – aminek átmérője 27,5 col – valamint a csomagtartó, hiszen ezeket a bringákat inkább városi használatra szánják.

A kerékpárt egy 250 wattos elektromos motor hajtja, az akkumulátorkapacitása 12,5 Ah 36 volt feszültség mellett. Ezzel nagyjából 25 km/órával tud repeszteni, a hatótávja pedig vegyes módban már a 100 km-t súrolja. Shimano váltót kapott, elöl teleszkóppal, emellett hidraulikus tárcsaféket mindkét kerékre. Három fajta módban használható: kizárólag emberi erővel hajtva, rásegítéssel, illetve full elektromosan, a rásegítés mértéke pedig 5 fokozatban változtatható.

Az Eleglide városi kerékpárját most 369 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a T3evprPj  kuponkód használatával. Ahogy a többi járgány, ez is EU raktárból érkezik.

hirdetés