hirdetés

Egy remek bringa és egy nagyszerű sütő a Geekbuyingnál

Ismét az ár az úr

hír
Egy remek bringa és egy nagyszerű sütő a Geekbuyingnál 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-03-01

A Geekbuying néha igen nagyot gurít egyes termékeivel, például az elektromos bringáik meglepően olcsók a hazai kínálathoz képest. A sokat emlegetett Eleglide márkáról van szó, abból is a már ezerszer tárgyalt M1 Plus modellről. A felhozatalt a Biolomix MA528T sütő egészíti ki, az ilyen típusú termékeket a BlitzHome kínálatából ismerhetitek, de szerencsére a Biolomix sem marad el tőlük semmiben, sőt. Mindkét cuccot EU raktárból küldik, ingyenes szállítással.

Ezt a gépet akár még a teljesértékű sütő kiváltására is lehet használni. Két nagy tepsi sütit nem tudunk benne elkészíteni, de aki nem nagy konyhatündér, az valószínűleg az egész életét le tudja élni egy ilyennel. Az ára abszolút baráti, azt igen jól belőtte a Biolomix. A Geekbuyingon az NNNALLBIMA  kuponkóddal még kicsit nyomhatunk lefelé az árán, így pedig 60 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható, teljesen ingyenes szállítással, európai raktárból.

Forrás: Geekbuying

Természetesen használható hagyományos kerékpárként is egy 21 sebességes Shimano Tourney TZ váltó segítségével. A motoros rásegítés mértékét az Upgraded verzió esetében 5 lépcsőben lehet állítani, és van sétáló mód, ha valamiért tolnotok kellene a járművet. Ahol a sima M1 elválik az M1 Plustól, az leginkább az akkumulátor, az alapmodell 7,5 Ah-s áramforrása – 36 V-os, 270 Wh – helyett a Plus egy 12,5 Ah kapacitású – 432 Wh – telepet kapott. Ez teljesen elektromos módban 50 kilométeres hatótávot tesz lehetővé, rásegítésben pedig akár 100 km is összejöhet. Ez tapasztalataim alapján akár össze is jöhet, hiszen a Citycrosserből is kijön nagyjából 70-75 kilométer, és az kisebb áramforrással dolgozik. Az akku ráadásul levehető, ami hatalmas plusz pont, mert így nem kell a lakásba felcipelni a kétkerekűt a töltés miatt.

A megállásról dupla tárcsafékek gondoskodnak,

ezekkel nem volt gond az elődmodellnél sem, míg az úthibák elnyelése az új, hidraulikus lengéscsillapítók feladata. Sok minden másban is fejlődött a kerékpár, szélesebb, így kényelmesebb lett a kormány, fejlesztették az első rugóstagot, sőt az LCD kijelző is jobb lett, könnyebb használni, intuitívabb a vezérlése, és végre ODO értéket is jelez.

Az NNNGDDTMPS  kuponnal 278 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek az M1 Plus fejlesztett verziójáért – ami egyébként a 27,5 colos változat -, ráadásul EU raktárból érkezik, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés