hirdetés

Cyber Monday a Geekbuyingnál

Akcióhullám

hír
Cyber Monday a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2021-11-29

Elérkezett az év utolsó nagy leárazása, a Cyber Monday. A Geekbuying is készült a nagy napra, és ismét számtalan jó ajánlattal és exkluzív kuponokkal vár benneteket. További jó hír, hogy a Black Friday legjobban fogyó termékeire is akciókat hirdettek, többek közt robotporszívókra, fülhallgatókra és hangszórókra is.

Jimmy PowerWash HW8 Pro

A Jimmy PowerWash HW8 Pro nemrég járt szerkesztőségünkben, a róla készült részletes tesztünket ide kattintva érhetitek el. A készülék jelentős mértékben eltér a korábbi modellektől, hiszen nemcsak porszívózásra, hanem felmosásra is használható. 15 000 Pa-os szívóerővel szippantja fel a piszkot a padlóról, de még a nedves szennyeződéseket, mint például a kiömlött üdítőt is eltünteti. Szeparált folyadéktartályt kapott, egyikbe a felmosáshoz szükséges tiszta vizet kell töltenetek, míg a másikba a koszos vizet gyűjti. Egy töltéssel akár 35 percen keresztül is használhatjátok, az akku töltöttségét és a tartályok állapotát pedig a kijelzőjén csekkolhatjátok. Takarítás után a keféket automatikusan megtisztítja a töltőállomásán. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a HW8PRO kuponkódot, akkor 98 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Tronsmart Force Pro

A Tronsmart Force Pro is járt már nálunk, itt találjátok a róla készült részletes tesztünket. A készülék 60 wattos teljesítménnyel rendelkezik, de ezt a sokszorosára is növelhetitek, hiszen a Party Broadcast funkciónak köszönhetően akár 100 készüléket is összekapcsolhattok. Az energiát a Type-C kábellel tölthető 10 000 mAh-s akkumulátor biztosítja a hangszórónak, egy töltéssel pedig akár 15 órán át is bírja. Akár powerbankként is használhatjátok, hiszen egy USB-A kimenet is található rajta. IPX7-es minősítést kapott, így nem esik baja, ha véletlenül összevizezitek. Az NNNTSFPRO11 kuponkóddal 22 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

Kugoo Kirin Mini 2

A Kugoo Kirin Mini 2 a gyártó legolcsóbb elektromos rollere, amit a gyerekeknek szántak. Ez a teherbírásán is meglátszik, hiszen a 8,9 kilogrammos jármű csupán 65 kilogrammal terhelhető. 150 wattos teljesítménnyel rendelkezik, a végsebessége pedig 15 km/h. A 4 Ah-s akkumulátora 15 kilométer megtételéhez szükséges energiát tárol magában. A roller néhány mozdulattal összecsukható, így egyszerű a tárolása és a szállítása is. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe az NNNKKM2 kuponkódot, akkor 58 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Eleglide D1 Mater

Az Eleglide D1 Mastert nemrég vettük górcső alá, ha kíváncsiak vagytok a róla készült részletes tesztünkre, akkor kattintsatok ide. A tesztünk során kiderült, hogy a 28,5 kilogrammos, masszív vázzal rendelkező, akár 120 kilogrammal is terhelhető szörnyeteg iszonyatosan erős, melyet a 2×500 wattos motorjának köszönhet, még a 20 fokos emelkedőket is simán megmássza, de akár terepen is használhatjátok. A lengéscsillapítóknak köszönhetően még a rázós utakon is kényelmesen utazhattok vele, miközben 55 km/h a végsebessége, amivel jelentősen kiemelkedik a konkurens termékek közül. 22 Ah-s akkumulátort pakoltak bele, ami akár 80 kilométer megételéhez is elegendő energiát biztosít a rollernek. A biztonságotokról a kiváló fékek és a LED lámpák gondoskodnak, de még indexlámpákat is szereltek rá. Ha használjátok a GKB21CM2 kuponkódot, akkor 289 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, vagyis közel 40 000 forinttal olcsóbban, mint a tesztünk kiadásakor. 

hirdetés