hirdetés

Bombajó áron kaphatóak a BlitzWolf kávéfőzői

Exkluzív kuponjainkkal még olcsóbbak

hír
Bombajó áron kaphatóak a BlitzWolf kávéfőzői 1
írta: hajas
2021-12-08

A BlitzWolf idén lépett be a kávéfőzők piacára, ráadásul már három készülékkel is büszkélkedhet. A CMM széria hazánkban is igen nagy népszerűségnek örvend, ami nem véletlen, hiszen az árukhoz képest egész jó minőségűek, jól is néznek ki. Most két modelljükhöz hoztam nektek egy-egy exkluzív kupont, melyeket felhasználva elképesztően jó áron tudjátok őket bezsákolni, ráadásul mindegyik EU raktárból érkezik, így néhány napon belül kiszállítják őket.

BlitzHome BH-CMM5

A BlitzWolf idén vezette be a BlitzHome termékcsaládot, melynek az egyik első tagja a BH-CMM5 volt. Jelenleg ez a készülék a gyártó legjobb kávéfőzője, melyet néhány héttel ezelőtt vettünk górcső alá. Az anyaghasználat itt is rendben van, egész pofás készülék lett, simán el tudnám képzelni a saját konyhámban. A kisebb testvéreivel ellentétben a CMM5 már képes megőrölni a kávészemeket, a rekeszbe pedig maximum 250 grammnyi kávébabot tölthettek. Az őrlés finomságát 15 lépcsőben saját magatok állíthatjátok be.

A hátulján találjátok a 2,7 literes folyadéktartályt, melyből saját magának szivattyúzza a vizet a főzéshez. Ezt 92 Celsius-fokon tartja, amit 20 bar nyomással présel át a kávéőrleményen. A karján itt is két nyílás található, vagyis egyszerre két csésze kávét is elkészíthettek. Természetesen a CMM5 is rendelkezik gőzölős tejhabosítóval, vagyis semmi sem akadályoz meg benneteket egy finom latte vagy cappuccino elkészítésében.

Ha bepötyögitek a megfelelő mezőbe a RendKinait08 kuponkódot, akkor 90 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a készüléket a Banggood csehországi raktárából, ingyenes szállítással, a BlitzWolf fesztivál alkalmából.

hirdetés