hirdetés

Black Friday ajánlatok a Geekmaxitól

Kuponos ajánlatok robot- és állóporszívókra

hír
Black Friday ajánlatok a Geekmaxitól 1
írta: molcsa
2021-11-25

Természetesen a Geekmaxinál sem marad el idén a Black Friday, csütörtök éjféltől egészen hétfőig fog tartani az akciósorozat, hétfőn pedig a Cyber Monday veszi át a stafétát. A promóció főoldalán érdemes kezdeni a nézelődést, itt összeszedték a legkelendőbb leárazott termékeket. Találni bőséggel robot- és állóporszívókat, járműveket és sporteszközöket is, akár 70% kedvezménnyel. Minden termékük EU raktáras, így garantáltan áfamentesen és gyorsan érkeznek. Lássuk a legjobb dealeket, amik már a cikk kiadásakor is élnek!

Kaptunk egy mindenre érvényes kuponkódot is a Z3MLXWWB személyében, ezzel 20 eurót elengednek minden 200 euró feletti rendelés értékéből, tehát akár 10%-os kedvezményt is el lehet érni vele.

Black Friday ajánlatok a Geekmaxitól 2

Roborock S7 robotporszívó

A márciusban debütált Roborock S7 (teszt itt) LIDAR szenzorral deríti fel a terepet, a térképeket pedig emeletenként képes elmenteni, így könnyedén elboldogul a többszintes lakásokban is. 2500 Pa-os szívóereje mindent felszippant, ami az útjába kerül, ráadásul az ultrahangos szőnyegérzékelő szenzorának köszönhetően a szőnyegeken megnövelt teljesítménnyel dolgozik, így a mélyebb rétegek közül is eltávolítja a koszt. Az 5200 mAh-s akkumulátorának köszönhetően akár 3 órán át is képes takarítani egyhuzamban. Természetesen okostelefonnal vezérelhető, csakúgy, mint a legtöbb robotporszívó, ami ma már alapelvárás. Az app segítségével időzíthetitek, távolról elindíthatjátok, illetve minden fontos információt megtaláltok benne a készülékről. Legnagyobb újítása a szónikus felmosás, ami a korábbi megoldásoknál sokkal hatékonyabb. Percenként 3000 rezgést ad le a szerkezet, ezzel a kézi súrolást imitálja, vagyis a makacsabb foltokat is eltünteti a padlóról. A felmosó párnáknál azonban gondot szokott okozni, hogy összevizezi a szőnyegeket a robot, a Roborock mérnökei azonban erre is gondoltak, hiszen, ha szőnyegre ér, akkor felemeli a mopot, így nem koszolja össze azokat. A Z3MLXWWB kuponkóddal most 165 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a Geekmaxin.

Black Friday ajánlatok a Geekmaxitól 3

JIMMY JV35 atkaeltávolító

A Jimmy JV35 egy vezetékes atkaporszívó, ami hatékonyan távolítja el a poratkákat, port és minden egyéb, az ágyba nem illő dolgot. A készülék amellett, hogy az apró állatokat 14 kPa-os szívóerejével kiszippantja a matracokból, ágyneműkből, kanapékból, azokat 60 Celsius fokos hőmérséklettel ki is nyiffantja, ráadásul UV fénnyel is fertőtlenít.

Használat után néhány mozdulattal ki tudjátok üríteni a tartályt, ami a szűrővel együtt vízzel tisztítható. A tápkábele 5 m hosszú, így biztosan találtok elég közel lévő konnektort a használatához. A 82kkVrWw kuponkóddal most csak 33 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

Black Friday ajánlatok a Geekmaxitól 4

Roborock H7 állóporszívó

A Roborock H7 egy felsőkategóriás aksis állóporszívó, ami még augusztusban tett látogatást szerkesztőségünkben, a róla készült tesztünket ide kattintva érhetitek el. A készülék a 160 AW-os szívóerejével mindent felfal, ami az útjába kerül, ráadásul a teljesítményét automatikusan szabályozza, hiszen szőnyegérzékelővel látták el. Egy töltéssel másfél órán keresztül tud dolgozni, ami bőven elegendő egy nagyobb lakás kitakarításához is. Az OLED kijelzőjéről minden fontos információt leolvashattok, mint például az akku töltöttségét.

A portartályába már be lehet helyezni egy porzsákot, így nem kell aggódnotok amiatt, hogy ürítéskor összeporoljátok a lakást. A felszippantott porszemeknek sincs esélyük visszajutni a lakásba, hiszen még a legkisebb darabokat is megköti a HEPA filter. A Z3MLXWWB kuponkóddal 95 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig vihető le az ára. Alternatív kupon: Xc8DQvpY 97 000 Ft-os árral.

Black Friday ajánlatok a Geekmaxitól 5

Midea M7 Pro

A Midea gyártót nagyon sokan ismerik a klímáik és egyéb gépeik miatt, de jóféle porszívókat is gyártanak. Az M7 Pro robotporszívó egy felső-közép kategóriás gép. Elképesztően erős szívóerővel rendelkezik, ami számokban kifejezve 4000 Pa-t jelent. Két oldalkeféje, illetve egy fő hengerkeféje van, és feltörölni is tud. Ez utóbbi rendkívül érdekes, mert a felmosóplatni két részből áll (van hozzá hagyományos is), amik gyorsan és ellentétes irányban mozognak egy elektromotor hajtásának köszönhetően, így dörgöli a padlót, és képes a foltokat is eltávolítani. A navigációt LIDAR szenzorral és 30 különböző érzékelővel végzi, így részletes térképet készít a lakásról. Többféle térképet is el tud menteni, tehát a többszintes lakásokkal is megküzd, és nem kell újra feltérképezni a különböző emeleteket. A helyiségeket magától felosztja, de ezeket kézzel is módosíthatjuk. Virtuális falakat és no-go zónákat jelölhetünk ki az alkalmazásban, amiket így nem fog érinteni a porszívó takarítás közben. 5200 mAh kapacitású az akkumulátora, amivel akár 180 percig is képes üzemelni. A szívóereje állítható és a felmosásnál a felhasznált víz mennyisége is változtatható, mivel elektromos vízpumpával van felszerelve. A Midea üdvöskéjéért 92 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetnünk, ha használjuk a dvZePgk2 kuponkódot.

hirdetés