hirdetés

Back to School akciók Geekbuying módra

Így nem lesz olyan nehéz az iskolatáska

hír
Back to School akciók Geekbuying módra 1
írta: hajas
2021-08-25

A Geekbuyingon is elstartolt a Back to School akció, ami egészen szeptember 6-ig tart. Egy rakás kuponnal és leárazott termékkel várja a népszerű kínai webáruház az iskolakezdést. A nyitóoldalon rengeteg különböző kategória közül választhattok, a robotporszívóktól kezdve a bútorokon át, egészen a hangszórókig mindent megtaláltok.

Roborock H7

A Roborock H7-ről elárulok nektek egy titkot: már megérkezett szerkesztőségünkbe, így hamarosan elolvashatjátok róla a tesztünket. Elöljáróban annyit azért mondhatok, hogy nagyon jó kis masina lett, méltó utódja a Roborock H6-nak. Külsőre szinte egy az egyben megegyezik az előddel, és ami egyszer bevált, azt nem érdemes elrontani, nem igaz? A készülék 160 AW-os szívóerővel rendelkezik, így mindent felszed a padlóról, és hatalmas előnye, hogy felismeri a szőnyegeket, vagyis magától megemeli a teljesítményt, hogy minél hatékonyabban tisztítsa meg azokat. Egy töltéssel másfél órán át bírja, ami bőven elég egy nagyobb lakás vagy autó kitakarításához. A tetején találjátok az OLED kijelzőt, ami mutatja az akku töltöttségét, az üzemmódot, illetve ha valamilyen hibát észlel a gép. Újdonság, hogy már egy porzsák is került a portartályba (nem muszáj használni), ami elsőre furcsának tűnhet, de valójában egy nagyon hasznos dolog. Aki használt már atkaporszívót, az tudhatja, hogy nem egyszerű dolog a matracból összeszedett koszt eltüntetni a tartályból, a porzsák ezt a problémát hivatott orvosolni. A kiáramló levegőt HEPA filter szűri meg, ami a legkisebb porszemeket is képes megkötni.

Ha használjátok a ROBORH7AUG kódot, akkor mindössze 104 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni a Geekbuying német raktárából, ingyenes szállítással.

Tronsmart Onyx Ace

A Tronsmart Onyx Ace még 2020 májusában tett látogatást szerkesztőségünkben. Az Apple Airpods formavilágát idéző fülesek egy töltéssel akár 5 órán át képesek muzsikálni, a Type-C kábellel tölthető tokja pedig további 24 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát tárol magában. A készülék Bluetooth 5.0-val kapcsolódik a mobilotokhoz, és a legjobb, hogy támogatja az aptX-et is, vagyis kiváló minőségben hallgathatjátok kedvenc számaitokat. Az Ace oldalai érintésérzékenyek, így kényelmesen válthattok a számok között vagy fogadhattok hívást anélkül, hogy elő kellene venni a mobilotokat. Az NNNDEOA kóddal 7700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok beszerezni, ez az összeg pedig már a szállítási díjat is tartalmazza.

Himo C20

A Xiaomi Himo C20, ahogy a nevében is benne van, egy 20 colos kerekekkel ellátott elektromos bicikli. Masszív, alumínium vázában található a 10 Ah-s akkumulátor, ami tisztán elektromos üzemmódban akár 50 kilométeres hatótávot is képes biztosítani számotokra, de ha beszálltok ti is a hajtásba, akkor a 80 km is elérhető vele. Mindkét kerékre tárcsafékek kerültek, az emelkedők leküzdésében pedig a hatsebességes Shimano váltó lesz a segítségetekre. Az ülése egyszerűen kivehető, ráadásul ebben a nyeregcső egyben egy pumpa is, ami bármikor jól jöhet. Első és hátsó LED világítás, valamint csengő is fokozza a biztonságot. Szükség esetén lehajtható a kormánya, így könnyebben tudjátok tárolni, illetve szállítani. Ha használjátok a 21SCHOOL3 kódot, akkor 205 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

WalkingPad A1 Pro

Hamarosan beköszönt az ősz, és vele együtt a csapadékos időszak, ami sokak kedvét tudja elvenni a sétálástól és a futástól. A WalkingPad A1 Pro-val a lakásotokban is mozgásban tudtok maradni, hiszen segítségével akár 6 km/órás tempóban is tudtok sétálni. A készülék 105 kilogrammos teherbírású, a futószalag pedig több rétegből áll, melyek csökkentik az ütődések erejét, a legfelső rétege pedig csúszásgátló anyagból készült. A készülék tetején egy LED kijelzőt találtok, ami mutatja az edzésetek adaiat, de ezeket a mobilotokra is szinkronizálhatjátok. Akár a telefonotokkal is vezérelhetitek, de ha épp nincs nálatok, akkor a mellékelt távirányítóval tudjátok irányítani. Ha használjátok a 21SCHOOL3 kódot, akkor 108 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

hirdetés