hirdetés

Az Oclean rengeteg terméket leakciózott saját oldalán

Egyenesen a gyártótól kapjátok a legjobb árakat

hír
Az Oclean rengeteg terméket leakciózott saját oldalán 1

Forrás: Oclean.com

írta: Norbi
2022-04-19

Az Oclean talán a legismertebb fogkeféket, illetve egyéb szájhigiéniai termékeket gyártó kínai vállalat. Rengeteg fogkeféjüket teszteltük már, és nagyon ritkán kellett bennük csalódnunk és ár/érték arányban sokkal jobbak, mint az itthon kapható készülékek. Most ingyenes szállítással, remek áron tudtok rendelni magatoknak egyet, ráadásul a legtöbb fogkeféhez ajándék is jár.

A fogkefe közepét egy méretes OLED kijelző foglalja el, ami kézbevételkor bekapcsol, ráadásul érintésérzékeny, tehát itt állíthatjátok be a különböző funkciókat, valamint követhetitek nyomon a fogmosásból hátralévő időt, illetve a végén ki is értékeli azt. A készülék Bluetooth kapcsolaton keresztül összekapcsolható a mobiltelefonotokkal, a dedikált alkalmazás segítségével pedig további finomhangolásokat végezhettek, illetve megnézhetitek a statisztikákat. Az applikáció arról is figyelmeztet, amikor ideje lecserélni a fogkefe fejét.

A töltéshez az alján elhelyezkedő Type-C portot kell használnunk. Egy kis kupakot kell leemelni – amit érdemes visszarakni, hogy meglegyen az IPX7 védelem – és ide dugni a kábelt, és egy feltöltéssel 60 napnyi üzemidőt pumpálhatunk bele, a folyamat pedig 3,5 órán át tart.

A termék ára most 32 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használjuk a WOHD320 kuponkódot. Ahogy az összes termék így ez is ingyenes szállítással érkezik és ebben az árban az áfa is benne van.

Oclean W10

A cég szájzuhanya tavaly járt a szerkesztőségünkben, persze hogy egyből alapos tesztnek is alávetettük, nagyon hasznos kiegészítőnek találtuk fogunk egészségének megőrzésének érdekében. Sajnos bármennyire is alapos az ember, maradnak olyan területek, amiket egyszerűen még egy elektromos fogkefével sem lehet megtisztítani. Előbb-utóbb a bent maradt ételmaradékok, illetve lepedék elkezdenek “dolgozni”, ami fogkő kialakulásán felül akár a fogak kilyukadásához, rosszabb esetben elvesztéséhez vezethet. Erre lehet jó megoldás egy szájzuhany.

A W10 használata rendkívül egyszerű. Az oldalán található kupakot kell felnyitnunk, ezen keresztül tudjuk megtölteni a számunkra megfelelő hőmérsékletű vízzel, de akár szájvízzel is használhatjuk. Ezután már csak ki kell választanunk a megfelelő fúvókát, amit be kell helyezni a készülék tetején található lyukba, és megnyomnunk a készülék elején található felső gombot. Az alsó gomb a módválasztó, amivel 5 erősségi fokozat közül választhatunk:

  • Intenzív
  • Standard
  • Érzékeny
  • Impulzus
  • Point Shooting mód (kis területre koncentrál, rövid ideig pumpálja a vizet)

Az Oclean 4 darab különböző fúvókát mellékelt a W10-hez, amelyekkel a szájunk különböző területeit célzottan tudjuk tisztítani. A mostani akcióban 20 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjuk megrendelni az Oclean W10-et, a szállítás itt is ingyenes és semmilyen más költséggel nem kell számolnunk.

Oclean One

Ez a készülék az olcsóbbik vonalat képviseli, de ennek ellenére a tudása igen nagy. Aki nem szereti a túl sok funkciót, vagy nem szimpatikus a kijelző egy fogkefén, viszont a fogtisztításban nem szeretne kompromisszumot kötni, annak az Oclean One tökéletes választás. A készülék megjelenése igen elegáns az egyszínű fekete, illetve fehér színeivel, tényleg nincs túl sok csicsa raja, hiszen egyetlen gomb található középen, ami a ki és bekapcsolásra szolgál. A fogkefe percenként 42 000 rezgést végez, amivel tényleg jó alapos munkát végez a fogunk tisztításában. Vezeték nélkül tölthető a hozzá kapott kis talp segítségével, és egy töltéssel a gyár szerint 60 napig is képes üzemelni, szóval egy két hetes utazásra is nyugodtan otthon hagyhatjuk a töltőjét. Ez a készülék is képes a Bluetooth kommunikációra, tehát össze tudjuk hangolni az Oclean alkalmazással, ahol a rengeteg hasznos információ mellett, a beállításokat is személyre szabhatjuk.

A mostani akcióban kapunk hozzá egy mágneses, falra szerelhető tartót, illetve egy utazódobozt is. A teljes szett ára mindössze 13 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a CAREONE kuponkód használatával. A szállítás ingyenes, az áfa is benne van az árban, így már semmilyen más költséggel nem kell számolnunk.

Oclean pótfej akció

Ahogyan a hagyományos fogkeféket is néha le kell cserélni, úgy a szónikus fogkefék fejéből sem árt néha újat venni. Most itt a remek alkalom, hogy betárazzunk belőlük, ugyanis nagyon kedvező áron vehetjük meg a cég 10-es kiszerelésű csomagját. Tekintve, hogy egy fej kb 2-3 hónapig használható, így ezzel jó időre letudhatjuk ezt a gondot. Praktikus, hogy ezek a fejek a cég mindegyik készülékével kompatibilisek, szóval a szettet akár szét is dobhatjuk a családban, vagy az ismerősök között.

A 10 darabot tartalmazó csomag ára, most mindössze 10 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a REFILLS kuponkód használatával.

A alábbi táblázatban összeszedtünk még pár igazán kedvező ajánlatot, érdemes böngészni mert sok modellhez igen nagyvonalúan csomagoltak extra hozzávalókat ajándékba.

LinkTermékKuponkódAkciós ár
Oclean F1
+
8 fej
CAREF113 800 Ft
Oclean X PROOCXPRO20 700 Ft
Oclean X PRO Elite
OCELITE

24 100 Ft
Oclean X PRO Elite
+
4 Fej

OCELITE

27 600 Ft
Oclean Z1
+

4 fej

CAREZ1

10 300 Ft
Oclean Flow10 300 Ft
Oclean W1
OCW1

24 200 Ft

hirdetés