hirdetés

Az Apavlog újra tesztel

360 S6 Pro robotporszívó

hír
Az Apavlog újra tesztel 1
írta: Don Kartács
2020-06-12

Ahogy már biztosan észrevettétek, az Apavlog együttműködés okán Mesterházi Dávid is készít videókat különböző teszteszközökről, most éppen az 360 S6 Pro porszívó került terítékre, amiről a tesztünket itt olvashatjátok. Eléggé más eredményre jutott, mint mi, a lenti videó megnézésével ti is megtudhatjátok, pontosan mire. Ha ti is szeretnétek kifejezni egy adott termék kapcsán a véleményeteket, akkor ne fogjátok magatokat vissza, a Népítélet rovatban adunk erre lehetőséget.

Természetesen a szokásaitokon is kell igazítanotok, hiszen nagyon nem mindegy, mennyire raktok rendet a lakásban, nyilván a rendmániások élveznek előnyt. Ahol viszont szana-széjjel van minden, ezek az eszközök is sokkal nehezebben takarítanak, beleakadnak a zsinórokba, felszívják a gyerek LEGO kockáit, vagy Micike macskakajáját. Szerencsére már ezekre is van megoldás, hiszen a Xiaomi Roborock S6 MaxV képes felismerni mesterséges intelligencia segítségével a tárgyakat, de azért ezek az eszközök még nem szaladgálnak minden háztartásban.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a tesztben használt anyagok, amivel a „koszt” szimuláljuk – pl. kávé, Vegeta, cukor, liszt, paprika, virágföld stb. – azért általában nagy mennyiségben nem találhatóak meg a lakásban lévő porban. Ha pedig a konyhában kiömlik valami, azt nem a robotporszívónak kell feltakarítania, erre sokkal alkalmasabbak az állóporszívók. A fenti sok változó miatt viszont eléggé szórhatnak az eredmények, nagyjából ebben az esetben is ez történt. Szerintem azért még mindig a Xiaomi a nyerő, főleg, hogy 131 000 Ft-ért már lehet kapni a Geekbuyingon, lengyel raktárból a 4BA5QP4L  kuponkóddal, ami jóval alá megy a 360 S6 Pro árának.

Egyetértesz, vitatkoznál? Kommenteld be a Népítélet szekcióba a véleményedet !

hirdetés