hirdetés

Az Alin túl is van élet

Pénztárca kímélő cuccok tömkelege

hír
Az Alin túl is van élet 1
írta: Don Kartács
2019-11-27

A filléres dolgokat szinte mindig Aliexpress-ről húzzuk be, de szerencsére más webshopok is temérdek terméket kínálnak szuperolcsón. A határt 3000-3500 Ft körül húztuk meg, és megnéztük, hogy a budget cuccok turkálójában milyen csiszolatlan gyémántokra lehet rálelni a Gearbest webshopjában.

USB-s töltők

A fenti kábeleket be is kell dugni valahova, ehhez nem árt valamilyen USB-s töltőt is beszereznetek. Azokat szeretjük, amelyek mindenféle szabvány – de legalább valamelyik QC minősítést – kezelnek, sok USB portjuk van, és olcsók, ráadásul az sem baj ha kicsik, így nyaraláskor is magatokkal vihetitek. Az EU dugó alap, nincs is más a listán:

 

Olcsó fülesek

Nem állítom, hogy az olcsó fülhallgatók hangminőségben vetekszenek a drágább modellekkel, sőt, de nekem is van egy „trash” fülesem, amit kocsiban, túrázás közben használok, podcast hallgatás céljából. Ha elvesztem, elromlik, vagy csak nem emlékszem, hol hagytam el a lakásban, akkor sem bánom, hogy nincs meg. Íme, a felhozatal, a hangminőség zárójelbe tételével, de nyilván ebben a kérdésben nyernének a listán szereplő Xiaomi modellek:

 

Okoskarkötők

Sokallod a Mi Band 4 9000 Ft-os árát? Vagy ugyanannyiért a Honor Band 5-öt? Vannak ennél is olcsóbb megoldások, igazi noname termékek, amelyekről nem tudjuk, hogy milyenek, de akár lehetnek közöttük igazi „sleeperek” is, és ezek filléres tételnek számítanak. És persze ne felejtsük el az elmaradhatatlan szíjcserét sem, ebben a Mi Band 4 a király:

Ezzel persze nincs vége a termékek végtelen áradatának, de egyszerűen több nem fért bele a cikkbe. Aki szeretne elmerülni az olcsó kütyük tengerében, az erre a linkre nyomjon. Természetesen, mint mindig, a Facebook csoportunkban is kérhettek kuponokat vagy termékötleteket.

hirdetés