hirdetés

Az Aliexpress Summer Sale legjobbjai

Powered by Summer

hír
Az Aliexpress Summer Sale legjobbjai 1
hajas
írta: hajas
2020-06-16

A nyári hőhullámok egyelőre még nem érték el hazánkat, de az Aliexpress akcióhulláma már igen! A Summer Sale keretein belül rengeteg kütyü kapható fantasztikus áron. Kiválogattam nektek a legjobbakat, és még kuponokat is hoztam nektek. Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt áfamentes.

Xiaomi Air 2 SE

Az Air 2 SE az Air 2 széria low-budget kiadása. Szinte teljesen megegyezik a dizájn a drágább modellekével, egyedül a bölcső kialakításán változtattak. A fülesek egy töltéssel 5 órán keresztül üzemelnek, a töltődobozuk pedig további 15 órányi energiát tud eltárolni. Ha kiveszitek a fületekből, akkor automatikusan megáll a zene. Sajnos a hangminőség valamivel gyengébb, mint a drágább modelleké, de így is teljesen elfogadható, ráadásul ezt kompenzálja a jóval alacsonyabb ár: csupán 8100 forintot kérnek érte.

Redmi Note 9S

A Redmi Note 8 méltó utódja, a Redmi Note 9S jelentős fejlődésen ment keresztül az elődhöz képest. Hatalmas, 6,67 colos, Full HD+ felbontású, IPS kijelzőt kapott. A telefont egy Snapdragon 720G processzor hajtja, ami mellé 4 GB RAM és 64 GB-os tárhely társul, így bőven lesz hely a képeknek és az appoknak. 4 kamera került hátra, melynek a fő szenzora 48 megapixeles, előre pedig egy 16 MP-es szelfikamerát szereltek. Óriási, 5020 mAh-s aksit pakoltak bele, ennek töltéséről pedig a 18 wattos gyorstöltő gondoskodik. Három színben érhető el: kék, szürke és fehér. Cseh raktárból tudjátok megrendelni, a get15 kuponkóddal 54 100 forintért.

Tronsmart Element T6

A kólás doboz alakú Tronsmart Element T6 egy igazán jó ár-érték arányú készülék, írtunk is róla korábban. Teljesítménye 25 W, így kellemesen megtölt egy szobát hanggal. Akkumulátora 5200 mAh-s, ami 15 órás zenehallgatást biztosít számotokra. Sajnos nem támogatja a TWS módot, és egy EQ gombot még rászerelhettek volna, bár ezek mind nélkülözhető funkciók. A fekete és piros színben elérhető hangszóróért 10 200 forintot kérnek, német vagy lengyel raktárból tudjátok megrendelni, mindkét országból ingyenes a házhoz szállítás.

Ha még több Summer Sale termékre vagytok kíváncsiak, akkor kattintsatok ide, ha pedig kuponokra fáj a fogatok, akkor ide klikkelve találjátok a kuponcentert.

hirdetés