hirdetés

Az Aliexpress Summer Sale legjobbjai #2

Második felvonás

hír
Az Aliexpress Summer Sale legjobbjai  #2 1
hajas
írta: hajas
2020-06-19

Már csak néhány napig tart az Aliexpress Summer Sale, így aki eddig nem csapott le a kedvezményekre, most bepótolhatja. Kiválogattam nektek néhány kütyüt, melyekhez most szuper áron juthattok hozzá! Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt áfamentes.

Tronsmart Element T6 Mini

A Tronsmart legolcsóbb Bluetooth hangszórója a T6 Mini, ide kattintva találjátok a róla készült tesztünket. A neve árulkodó, valóban kis méretű, könnyű, így bárhová magatokkal tudjátok vinni. A henger alakú testben egy 15 wattos hangszóró lapul, ami elég jól duruzsol. Egy töltéssel akár 24 órán keresztül üzemel, a 2500 mAh-s aksit pedig a mellékelt USB-C kábellel tudjátok feltölteni. Ő is támogatja a TWS módot, csak úgy mint a fenti tesó, ahogy az IPX6-os minősítést is megkapta. A Minit lengyel raktárból tudjátok megrendelni 5500 forintért, ami bomba jó ár.

Tronsmart Onyx Free

Az Tronsmart fülesek családjának legifjabb tagja az Onyx Free, ami rengeteg újítással érkezett, melyek közül a leglátványosabb az UV fényes fertőtlenítés. Ennek használata rendkívül egyszerű: helyezzétek a füleseket a bölcsőbe, majd az UV fény 60 másodperc alatt végez az összes bacival. IPX7-es minősítést kapott, üzemideje brutális, egy töltéssel 7 órán keresztül hallgathattok zenét, a Type-C kábellel tölthető bölcső pedig összesen 35 órányi energiát tárol magában. 9000 forintért lehet a tiétek.

Baseus FM transzmitter

Sok régebbi autó egyik nagy hiányossága a jack, illetve az USB csatlakozó, valamint a Bluetooth se kerül be mindegyik verdába, így csak nehezen tudjátok hallgatni kedvenc számaitokat, például CD-ről (vagy ha nagyon öreg az autó, akkor esetleg kazettáról). Ezzel a kütyüvel viszont Bluetooth-on és USB-n keresztül is tudtok zenét hallgatni, sőt, a két USB port töltőként is funkcionál. Ezüst vagy sötétszürke színben tudjátok megrendelni 3400 forintért.

Aki még nem látta az első részt, az ide klikkelve megnézheti az előző cikket. Ha még több Summer Sale termékre vagytok kíváncsiak, akkor kattintsatok ide, ha pedig kuponokra fáj a fogatok, akkor ide klikkelve találjátok a kuponcentert.

hirdetés