hirdetés

Augusztusi best offer válogatással készült a Geekbuying

Nyár végi akció

hír
Augusztusi best offer válogatással készült a Geekbuying 1
írta: hajas
2021-08-30

A Geekbuying hatalmas leárazással búcsúztatja a nyarat, így például nagyon jó áron vásárolhattok Tronsmart és Xiaomi termékeket. A legtöbb termék EU raktárból is elérhető, így az áfa- és vámköltségek nélkül szerezhetitek be a kiszemelt kütyüket.

Tronsmart Onyx Ace

A Tronsmart Onyx Ace-t tavaly májusban vettük górcső alá, és nagyon hamar megkedveltük. A fülesek egy töltéssel 5 órán keresztül is elmuzsikálnak, a Type-C kábellel tölthető bölcső pedig további 24 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát biztosít a számotokra. Az Ace megkapta az aptX támogatást, a mobilotokhoz pedig Bluetooth 5.0-n keresztül kapcsolódik, így kiváló minőségben hallgathatjátok kedvenc számaitokat.

Az oldalára érintőgombokat szereltek, melyekkel köszönhetően könnyedén tudtok váltani a számok között, de még hívást is fogadhattok anélkül, hogy ki kellene venni a zsebetekből a mobilotokat. Ha bepötyögitek a megfelelő mezőbe az NNNDEOA kódot, akkor 7700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron szerezhetitek be a kütyüt.

Tronsmart Battle

A Tronsmart egyik legújabb TWS fülhallgatója a Battle nevet kapta, amit elsősorban a gamereknek szánt a gyártó. A készülék bölcsője egy átlátszó műanyagburkot kapott, aminek az alján egy LED csík teszi még futurisztikusabbá a dizájnt. A fülesek half in-ear kialakítást kaptak, így akik nem kedvelik a gumiharangos készülékeket, azoknak jó választás lehet a Battle. Egy töltéssel 5 órán át üzemelnek, a bölcső pedig további 20 órányi üzemidőt tud biztosítani számotokra. Oldalai érintésérzékenyek, melynek köszönhetően kényelmesen tudtok léptetni a zenék között, módosítani a hangerőt, illetve hívást fogadni. A Bluetooth 5.0-nak köszönhetően nagyon alacsony a késleltetés, ami a játékok kapcsán egy fontos kitétel. Ha használjátok a GKBTSDE18 kódot, akkor 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron szerezhetitek be a vadonatúj fülhallgatót Németországból.

PS3000

A PS3000 egy retro játékokat futtató gamestick. Gyakorlatilag úgy néz ki a kütyü, mint egy pendrive, csak nem USB-n, hanem HDMI-n keresztül tudjátok csatlakoztatni a tévékészüléketekhez. Egy rakás előretelepített játékkal érkezik meg hozzátok, de egy SD kártya segítségével további játékokat tudtok rátelepíteni. Két kontrollert mellékel hozzá a gyártó, amik a PlayStation 3-mal debütált DualShock 3 formavilágát idézik. Az 5QAJRJCC kuponkóddal 12 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

GameSir X2

Ha szerettek a mobilotokon játszani, akkor a GameSir X2 egy remek kiegészítő lesz számotokra. A készülékbe bele tudjátok pattintatni a mobilotokat, melynek hossza maximum 173 milliméter lehet. Ha ez megvan, akkor sikerült egy kézikonzollá változtatnotok a telótokat. A készülék Bluetooth-on keresztül csatlakozik a telefonotokhoz, vagyis nemcsak androidos mobilokkal, hanem iPhone-okkal is használhatjátok. A szellőzésre is odafigyelt a gyártó, így csak nagyon kis felületen érintkezik a kütyü a mobilotokkal, nem kell aggódnotok a túlmelegedés miatt. 500 mAh-s akkuval vértezték fel, ami hosszú üzemidőt garantál. Ha használjátok az NNNGAMEX2 kódot, akkor 16 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért zsákolhatjátok be.

hirdetés