hirdetés

Állati jó cuccok!

Állati cuccok az Aliexpressről

hír
Állati jó cuccok! 1
írta: hajas
2020-03-26

Általában, ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Természetesen rengeteg háziállatos termékekhez is hozzájuthattok, ezekből csináltam nektek egy válogatást. A termékeket a nevükre kattintva érhetitek el.

Állati jó cuccok! 2

Kutyalabda

Ez a labda garantáltan jó kedvet biztosít nektek és a kutyátoknak is. A fogsormintás labda igazán viccesen néz ki majd kutyátok szájában, aki mit sem sejtve szalad vissza hozzátok, miközben ti jót nevettek rajta. 920 forintba kerül, Franciaországból vagy Spanyolországból pedig gyorsan házhoz szállítják.

 

 

Állati jó cuccok! 3

Szőrtelenítő kesztyű

Sok állat nem szereti, ha kefével fésülitek ki a szőrét. Ezzel a kesztyűvel kvázi „átvágjátok” őket, hiszen simogató mozdulatokkal szeditek ki a kedvencetek felesleges szőrét. 600 forintot kérnek érte.

Állati jó cuccok! 4

Kutyajáték

Ezzel a vicces csirkével biztosan jól fognak szórakozni kedvenceitek. Nem csak mókásan néz ki, hanem csipog is. Három különböző méretben rendelhetitek meg, a középső modell 660 forintba kerül. (Egyébként nem csak a kutyákat tudja boldogítani a gumicsirke, nézzétek meg ezt a videót!)

Állati jó cuccok! 5

Lézeres macskajáték

A macskákról se feledkezzetek meg! Az ő szórakozásukról ez a lézeres macskajáték fog gondoskodni. A beépített lézer egy pontot vetít a padlóra, ami folyamatosan mozog, a macsekok pedig kergetni fogják. Be tudjátok állítani, hogy 3 óránként 15 percre automatikusan bekapcsoljon, így, ha távol vagytok otthonról, akkor sem fog unatkozni a cica. 5200 forintért a tiétek lehet.

Állati jó cuccok! 6

Macska jelmez

Nagy kedvencetek az Oroszlánkirály? Van otthon macskátok? Akkor van egy jó hírem: ezzel a jelmezzel saját oroszlánt kreálhattok kedvencetekből. 980 forintért zsebelhetitek be.

Ha még több Aliexpress-es cuccra vagytok kíváncsiak, akkor nyomjatok rá az oldal tetején az Aliexpress címkére. Ne felejtsétek el, hogy pénteken Aliexpress szülinap, amiről itt és itt olvashattok bővebben.

hirdetés