hirdetés

Zsíros kedvezmények az Aliexpress szülinap alkalmából

Mi Band 4-et 3300 Ft-ért?

hír
Zsíros kedvezmények az Aliexpress szülinap alkalmából 1
írta: hajas
2020-03-20

A Gearbest után egy másik kínai webshop, az Aliexpress is kuponokkal, akciókkal ünnepli meg a születésnapját. Mivel idén már tízéves lesz az oldal, így az alkotók begyújtották a kedvezmény kemencét, és tényleg kiváló áron kínálnak termékeket. A lehetőségek hasonlóak novemberi 11.11-én meghirdetett akciókhoz, mindenféle gyűjtögetős mókát kell nyomnotok, hogy minél nagyobb kedvezményeket farmoljatok össze. Emiatt érdemes naponta belépnetek az oldalra, játszanotok és gyűjtögetnek  pontokat és kuponokat, hogy a születésnapon minél kedvezőbb áron vásárolhassatok termékeket. Mutatom a részleteket.

Valójában mindegyik olcsósító módszer pofonegyszerű, de kezdjük az elsővel: különböző kütyüket, termékeket kell a kosaratokba pakolni, ami után 5 pontot kaptok. Egy nap alatt összesen 15 pontot tudtok bezsebelni, a játék végéig pedig 105-öt, vagyis napi 3 terméket kell bedobni 7 napon át, így kimaxolva a bemelegítő szakaszt. A zárás a már említett 2020.03.26 reggel 8 óra.

Több minijáték is lesz, amivel tovább olcsósíthatjátok a kosár tartalmát vagy egyéb kuponokat zsebelhettek be.

Fontos, hogy azokat a termékeket, amiket betettetek a kosárba, csak az akció elindulása után fizessetek ki, mert akkor tudtok spórolni.

Kiárusítás is lesz, rengeteg termékhez juthattok hozzá nagyon kedvező áron, ehhez használjátok ezt az oldalt, ahol ellenőrizhetitek, hogy melyik termék árát fogják csökkenteni. Itt van néhány példa, amit megjegyzésre tartunk érdemesnek, de persze számtalan másik eszköz is levadászásra vár:

Zsíros kedvezmények az Aliexpress szülinap alkalmából 2

Újabb lehetőség a spórolásra a kuponcenter, ahol szintén érdemes szétnézni, hiszen itt rengeteg termékre vannak limitált számú kuponok. Érdemes minél hamarabb betárazni belőlük, mert  több kupont csak limitált ideig tudtok beszerezni, ezért is érdemes minél gyakrabban ellátogatni ide.

Hozzátenném, hogy miközben írtam a cikket, több kupon is elfogyott, tehát tényleg érdemes gyakran csekkolni az oldalt, és mindent benyomni, amit lehet, maximum nem használjátok el őket.

Természetesen az Aliexpress összegyűjti a legnépszerűbb, legkelendőbb termékeit, amiket ezen az oldalon tekinthettek meg, ezeket szintén kedvező áron zsebelhetitek be. Például a Mi Band 4-et még soha nem lehetett 3300 Ft-ért beszerzni, még 11.11, illetve Black Friday alkalmával sem, a készletek viszont limitáltak, így résen kell lennetek.

Hogy pontosan mire gondolunk, azt a lenti táblázatban láthatjátok. A lenti kuponkódokat március 27-én tudjátok majd felhasználni, de sietni kell vele, mert csak pár tucat kütyü áll rendelkezésre.

Termék neveKuponÁr kuponnalÁr kupon nélkül
Xiaomi Mi Band 4XIAOMI328 3300 Ft8000 Ft
Anker Soundcore 2ANKER3286700 Ft11 000 Ft
Roborock S5 MaxROBORK328 100 500 Ft 147 400 Ft
Dreame V10DREAME32856 600 Ft76 400 Ft
Amazfit Bip LiteAMZFT32813 400 Ft16 800 Ft

Összefoglalva: március 27-én, reggel 8-tól pedig a buli. Aki szorgosan gyűjtögette a pontokat, kuponokat, az óriási kedvezményekkel vásárolhat meg különböző termékeket.

Aki pedig mindenről lemaradt, annak titkos tipp az LN Authorization store, ahol minden nap van valami jóféle sportruházati akció, így aki bánatában vigasztalná magát egy Li-Ning cipővel – ő gyártja a Xiaominak is a sportcuccokat -, az látogassa meg a boltot, akár minden nap. A Facebook csoportunkban pedig várjuk, miket sikerült megvásárolni, illetve a fesztivál ideje alatt további ötleteket, kuponokat, kedvezményeket osztunk meg. Mindenkinek jó vadászatot kívánunk!

hirdetés