hirdetés

Aliexpress szülinap – már javában zajlik a warm-up!

Gyűjtsetek kuponokat!

hír
Aliexpress szülinap – már javában zajlik a warm-up! 1
írta: hajas
2020-03-23

Múlt héten számoltunk be róla, hogy ezen a héten pénteken startol az Aliexpress születésnapi bulija. Rendkívüli akciókkal készülnek, de az árakat tovább tudjátok csökkenteni a kuponokkal. Mutatok nektek két oldalt, ahol további kuponokat tudtok gyűjteni. Sőt, egy időutazáson is részt vehettek, ahol meg tudjátok nézni, hogy mikor rendelteket először, az elmúlt években hányszor, milyen értékben vásároltatok az Aliexpressen. Érdemes végigmenni rajta, hiszen ezért is kupon jár!

Az Aliexpress külön kedvezményekkel készült azoknak, akik még nem tagjai az oldal népes közösségének. Tehát akik még nem regisztráltak, de már egy ideje gondolkoznak rajta, akkor itt a remek alkalom! Ha ellátogattok erre az oldalra, akkor három különböző ajándék közül választhattok:

  • termék 0,01 dollárért
  • 3 dolláros store kupon
  • Exkluzív ár

Ilyen kedvezmények biztos meghozzák a kedvetek, hogy csatlakozzatok!

 

Végül pedig egy időutazáson is részt vehettek a szülinap alkalmából. Ha ide kattintotok, akkor meg tudjátok nézni, hogy mikor és mit rendeltetek először az oldalról, mi volt a legdrágább termék, amit valaha megvettetek, sőt, még azt is látjátok, hogy melyik évben milyen értékben rendeltetek árut a kínai webshopból. Érdemes végignézni, hiszen a nosztalgia mellett egy kupont is kaptok.

 

Ne felejtsétek el, hogy az akciós termékeket egyelőre csak tegyétek be a kosárba, és csak pénteken fizessétek ki, hiszen akkor olcsóbban vásárolhatjátok meg!

hirdetés