hirdetés

Alig 20 000 forint a Haylou RS3 GPS-es okosóra

Ezt az ajánlatot nehéz überelni

hír
Alig 20 000 forint a Haylou RS3 GPS-es okosóra 1
írta: SonkaMod
2021-08-16

A Haylou még nem rendelkezik nagyon nagy múlttal, ami az okosórákat illeti, de amiket eddig csinált, azok meggyőzőek voltak. Az összes viszonylag egyszerű konstrukció, amiknél az volt a kulcs, hogy nem tudtak rengeteg dolgot, de azt jól. A minősége remek a Haylou óráknak, a nyár elején megjelent RS3 pedig már egy szintlépés az elődökhöz képest. Ez a ketyegő már beépített GPS vevővel is rendelkezik, ami a sportórás tulajdonságok egész tárházát nyitja meg a felhasználók előtt. Az óra a legtöbb helyen még 25-30 000 forintba kerül, de Banggoodról már jóval olcsóbban is megrendelhető.

14-féle sportmódot ismer, amiben a legnépszerűbbek benne vannak, és az úszás is, mert 5 ATM vízállósággal rendelkezik az óra. A telefonra Bluetooth 5.0-n keresztül csatlakozik, és a Haylou Fun alkalmazással szinkronizál.

Az akkumulátora 230 mAh kapacitású, amivel akár 12 napig is bírja. Ha folyamatosan edzünk vele, bekapcsolt GPS-szel, akkor 21 órát bír, tehát két egész napos túrát is letolhatunk vele, mielőtt lemerülne.

A Haylou RS3 (más néven LS04) leginkább az Amazfit Bip szériának támaszt konkurenciát, azon belül is az újabb kiadásoknak, így van esélye azokat megszorongatni, mert nagyon jó áron lehet beszerezni. Bár eredetileg borsosabb az ára, de most Banggoodon a BGHULS04 kuponkóddal már 21 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni. A szállítás teljesen ingyen jár hozzá, további importköltséget pedig nem kell rá fizetni. Ennyiért elég jó vétel a Haylou órája, olcsóbb GPS-es óra nem igazán van, főleg ennyi plusz funkcióval és vízállósággal.

hirdetés