hirdetés

Akciós kütyükért irány a Geekbuying

Zuhanórepülésben az árak

hír
Akciós kütyükért irány a Geekbuying 1
írta: hajas
2020-09-09

Leszámolt az árakkal a Geekbuying, amit most érdemes kihasználnotok. Sőt, még extra kuponokat is szereztem, így még olcsóbban vásárolhattok vezeték nélküli porszívót, sétapadot, elektromos biciklit és rollert is. Minden cucc európai raktárból kerül postázásra, így se vám, sem pedig áfaköltségeket nem kell fizetnetek.

Xiaomi WalkingPad A1 Pro

Már szeptembert írunk, de szerencsére még kegyes velünk az időjárás. Azonban hamarosan hűvösebb és csapadékosabb lesz az ősz, ilyenkor pedig nehéz megoldani a szabadtéri sportolást. A WalkingPad A1 Pro segítségével a lakásotokban is formában tudtok maradni, hiszen akár 6 km/h-s sebességgel is tudtok edzeni. Ha épp nincs szükségetek a készülékre, akkor könnyedén összecsukhatjátok, így kis helyen is tudjátok tárolni, ráadásul két oldalsó kerékkel is ellátták, így könnyebb mozgatni. Az elején egy LED panelt találtok, ami hasznos infókkal lát el benneteket mozgás közben. Mobil appal vagy távirányítóval tudjátok elindítani, illetve kiválasztani az edzésterv szerinti programot. A WKPADA1PRO kóddal 144 500 forintért rendelhetitek meg.

Kugoo M2 Pro

A Kugoo M2 Pro-t még tavasszal próbáltuk ki, részletes tesztünket itt találjátok. Az olcsóbb társaival, például a Kugoo S1-gyel szemben a készülék sokkal masszívabb szerkezetű, izmosabb modell lett az M2 Pro. Ez a súlyán is meglátszik, hiszen 16 kilósra hízott. Cserébe nagyobb, felfújható kerekek és jobb rugók kerültek rá, melyeknek köszönhetően sokkal kényelmesebb az utazás. A 7,5 Ah-s akku akár 30 kilométer megtételéhez szükséges áramot tárol magában, persze ez függ például az útviszonyoktól vagy a testtömegetektől is, utóbbi egyébként akár 120 kg is lehet. Erős napsütésben is jól olvasható LED kijelzővel látták el, ami szintén jelentős előrelépés az elődökhöz képest, de találtok rajta világítást, tárcsaféket és csengőt is, így biztonságosan tudtok közlekedni. Az ára jelentősen lezuhant, tesztünk írásakor még 141 000 forintot kértek, most viszont a GKB225S kóddal csak 122 500 forintba kerül.

FIIDO M1

A Fiido M1 egy elsősorban terepre készült elektromos kerékpár, ez első ránézésre látszik. A vázhoz alumínium ötvözetet használtak, de a szörnyeteg így is 25 kilót nyom. A masszív kerekek 20 colosak, melyekkel biztosan nem fogtok elakadni a homokos utakon sem. Egy 250 wattos motor dolgozik a bringa belsejében, ami akár 25 km/h-s sebességre is képes felgyorsítani a biciklit, ami a 7,5 Ah-s akkutól kapja az energiát. Rásegítéses üzemmódban akár 100 kilométert is megtehettek vele. A kényelmetekről a 7 sebességes Shimano váltó, komfortos nyereg és a teleszkópok gondoskodnak, a biztonságotokról pedig a tárcsafékek és a beépített világítás. A Fiido M1 első ránézésre nem olcsó mulatság, a FIIDOM1U kóddal 304 700 forintért érhető el, azonban hazánkban a hasonló járműveket jóval magasabb áron kínálják a kereskedők, így érdemes fontolóra venni a Geekbuying ajánlatát.

hirdetés