hirdetés

Akciós a Roborock H6 a Geekbuyingnál, de más kütyüket is jó áron kínálnak

Kuponáradat

hír
Akciós a Roborock H6 a Geekbuyingnál, de más kütyüket is jó áron kínálnak 1
írta: hajas
2020-08-26

Szuper áron szerezhetitek be a Xiaomi egyik legjobb vezeték nélküli porszívóját, a Roborock H6-ot. De más kütyüket is hoztam nektek, akciósan vehettek fogkefe fertőtlenítőt, elektromos rollert és sétapadot is a Geekbuyingon. Mindegyik termék áfa- és vámmentes a szállítási mód vagy az árazása miatt.

Oclean S1 fogkefe fertőtlenítő

Az Oclean S1-gyel az egész család fogkeféit le tudjátok fertőtleníteni. A kütyü UV fénnyel öli meg a sörtéken található bacikat. Két üzemmódban működik: az egyik a manuális, ilyenkor a behelyezett fogkeféket 5 perc alatt sterilizálja. Automatikus mód is került bele, ilyenkor a készülék 6 óránként bekapcsol 2 percre. A beépített 1000 mAh-s akkut 20 naponta kell töltenetek. Bármilyen felületre feltehetitek, legyen az csempe vagy akár a tükör. A OCLEANS1 kóddal 6700 forintért a tiétek lehet.

Kugoo Kirin M4 Pro

A Kirin M4 Pro-t egy “hibrid robogó-rollernek” nevezném, hiszen egy ülés is található rajta, így sokkal kényelmesebb lesz egy hosszabb út. Jóval nagyobb a hatótávja, mint a legtöbb konkurens terméknek, hiszen egy töltéssel 60 kilométert is gurulhattok vele, a 13 Ah-s akkujának köszönhetően. Jóval nagyobb a teherbírása is a legtöbb e-rollerhez képest, akár 150 kilót is elbír, végsebessége pedig 43 km/h. A váz nagyon masszív, ez meg is látszik a 23 kilogrammos súlyán. Könnyen összecsukhatjátok, az ülés pedig eltávolítható, így kis helyen tárolhatjátok. A tárcsafékeknek és a LED lámpáknak köszönhetően biztonságosan tudtok vele közlekedni, de érdemes beszereznetek egy bukósisakot is. Ha használjátok az NNNGIZM4PRO kódot, akkor 222 500 forintért rendelhetitek meg európai raktárból.

Xiaomi Urevo U1 sétapad

Az Urevo U1-ről valószínűleg még nem hallottatok sokan, pedig nagyon hasznos lehet azoknak az embereknek, akik számára fontos az egészséges életmód. A masina segítségével bármikor tudtok mozogni, és ehhez el sem kell hagyni otthonotokat. Akár 6 km/h-s sebességgel is tudtok edzeni, de ezt a mellékelt távirányítóval tudjátok állítani. A LED kijelző mutatja, az aktuális sebességet, az elégetett kalóriákat.  A gép mindössze 6,5 centi magas, így használat után simán betehetitek az ágy vagy a kanapé alá. A UREVOU1 kóddal 93 400 forintért rendelhetitek meg.

hirdetés