hirdetés

Akciókkal indul a május a Geekbuyingnál

Nagyszerű árak

hír
Akciókkal indul a május a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-05-01

A mai napra is elhoztam a Geekbuying legjobb ajánlatait. Mutatok nektek vezeték nélküli porszívót, elektromos gördeszkát, valamint egy új okoskarkötőt is. A termékek a szállítási mód vagy pedig az áruk miatt vámmentesek, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt. Extra kuponok is várnak rátok a cikk végén!

Redmi Band

A Redmi is belépett a fitneszkarkötők piacára, méghozzá egy igazi ár-érték bajnokkal. A Redmi Band külsőre nagyban eltér a Mi Band-ektől, szerintem a Fitbit Charge-okra hasonlít a kütyü. A téglalap alakú, 1,08 colos, TFT kijelzője nagyobb, mint a Mi Band 4 0,95 colos OLED megjelenítője, viszont kicsit fakóbbak a színek a technológia miatt. Sajnos a Redminél nem cserélhetőek a szíjak, négy szín közül tudtok választani: fekete, kék, piros és zöld. A 130 mAh-s akkuval 14 napos üzemidőt ígér a gyártó. Kapott pulzusmérőt, ami sportoláskor, napi aktivitásotok és alvásotok közben gyűjti az adatokat. Az  NFC sajnos már nem fért bele az árba, de ez lehet nem is gond, hiszen a Mi Band 4 is hiába érhető el NFC-s változatban, Európában jelenleg nem használható fizetésre. A 4U0VRQ5J kuponnal 8100 forintért zsebelhetitek be.

Xiaomi ACTON elektromos gördeszka

A Xiaomi és az ACTON közös munkájával született meg ez az elektromos gördeszka. A termék nagyon jó minőségű anyagokból lett összerakva: kanadai juharfából és repülőgépeknél használt alumínium ötvözetből készült a fellépője, ami rendkívül rugalmas és nagy teherbírású, akár 100 kilót is elbír. Az alján található az 500 wattos motor, aminek segítségével akár 22,5 km/h-val is gurulhattok. A motor házának két oldalára fehér LED csíkokat, hátuljára pedig piros LED fényt szereltek, így sötétben is jobban látszódtok. Akár 12 kilométert tehettek meg vele, töltési ideje pedig nagyon rövid, mindössze másfél óra. Jár hozzá egy távirányító is, amivel irányítani tudjátok a gépet. De egy ilyen menő gördeszkát természetesen Bluetooth-on keresztül csatlakoztatni tudtok a telefonos apphoz, így látjátok a megtett kilométereket, az akkumulátor töltöttségét, stb. Kis gyakorlás után olyan profik lesztek, mint Marty McFly (de sajnos repülni nem tudtok majd vele). A GKB325S kuponnal 87 500 forintért tudjátok megvásárolni.

Ha még több termékre vagytok kíváncsiak, akkor érdemes csekkolnotok a Geekbuying oldalát, hiszen a munka ünnepe alkalmából számos akcióval készültek. A kedvezmények mellett extra kuponokat is kaptok, íme:

  • Május 1-4 között 3% kedvezmény a Flash Sale termékek árából – MayDay2020
  • 30 dollár fölötti rendelés esetén 3 dollár kedvezmény – 4T8GUDYF
  • 150 dollár fölötti rendelés esetén 10 dollár kedvezmény – 4T8HGBBZ

hirdetés