hirdetés

A Xiaomi telefonokon túl…#2

Nem csak mobilt gyártanak

hír
A Xiaomi telefonokon túl…#2 1
írta: hajas
2020-03-10

Ha meghalljuk azt a szót, hogy Xiaomi, akkor egyből egy telefon vagy robotporszívó jut az eszünkbe. Pedig a kínai gyártó rengeteg mindent gyárt, sőt alig van olyan termékkategória, amiben nem találnánk tőlük alternatívát. Összeszedtem nektek pár, talán kevésbé ismert, viszont annál jobb cuccot a Xiaomitól, biztos lesznek meglepetések! (Egy kivétel lesz a cikk végén, de az egyelőre legyen meglepetés.)

Xiaomi Enchen 3D férfi borotva

Az Enchen 3D három vágófejjel rendelkezik, amik külön-külön mozognak, így jól követik az arc vonalait, a hátuljába pedig egy pajeszvágót is szereltek. Könnyű, mindössze 139 gramm, és egyáltalán nem nagy, 15,5 x 5,3 centi, így utazáskor biztosan találtok neki helyet a bőröndben. Az aksija másfél órás üzemidőt biztosít nektek, amit USB-C kábellel tudtok feltölteni. 4300 forintba kerül, itthon, ilyen áron pedig nem nagyon találtok ilyen minőségű borotvát.

Xiaomi Mi robotporszívó

Bár ezt a modellt szinte mindenki ismeri, viszont muszáj volt beletennem a felsorolásba, hiszen a Xiaomi eddigi legnépszerűbb robotporszívója újra elérhető a Xiaomishop kínálatában. Korábban teszteltük, nagyon szerettük. Kellően okos, nagy szívóerővel rendelkezik, könnyedén felismeri az akadályokat, alkalmazáson keresztül is irányíthatjátok, programozhatjátok, és még rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik. Nálam nagyjából egy éve teljesít szolgálatot, és igencsak meglepett, hogy a napokban szoftverfrissítés érkezett rá: tapasztalataim szerint kicsit jobban tervezi az útvonalat, kevesebbet megy neki idegből tárgyaknak (korábban sem fordult elő gyakran), és egy-két perccel hamarabb végez, mint eddig. Lényeg a lényeg, hogy még mindig foglalkoznak vele, pedig már nem egy mai darab. Bátran ajánlom nektek is, biztosan szeretni fogjátok. 94 990 forintba kerül, ehhez magyar garancia jár. Ha pedig előreutalással fizettek, akkor az ingyenes szállítás mellé fél év extra garanciát, továbbá 3% extra kedvezményt kaptok! Siessetek, nehogy elfogyjanak a készletek!

Ha még több Xiaomi termékre vagytok kíváncsiak, akkor kattintsatok fent a Xiaomi címkére, vagy klikkeljetek ide.

hirdetés