hirdetés

A Xiaomi Imilab okosórában is erős

Újabb ütős akció 11.11 közeledtével

hír
A Xiaomi Imilab okosórában is erős 1
írta: Don Kartács
2020-10-29

Aliexpress-en találtunk rá az Imilab újabb termékére, egy nagyon ígéretes okosórára, ami a november 11-ei akciók keretében 40 dollár alatt behúzható lesz belga raktárból, és még a szállítás is ingyenes. A szokásos kerek óraforma mögött sok okosság lapul, kezel például 13 sportot, amelyek között van egy-két kuriózum is, mint például a rögbi, de a telefonos fotó alapján készített óraszámlapot sem mondanám éppen mindennapi funkciónak.

Az Imilab nem a megszokott Mi Fit appot, hanem saját fejlesztést használ, ami nem feltétlenül baj, hiszem az előbbivel mostanában voltak gondok. A szoftveres funkciók felhozatala elég ütős:

  • 13 sport támogatása: futás, sétálás, kosárlabda, labdarúgás, kerékpározás, asztalitenisz, hegymászás, jóga, ugrókötelezés, tenisz, baseball, tollaslabda, rögbi
  • pulzusmérés
  • alvásmonitor
  • napi adatok: elégetett kalória, lépésszámlálás, távolságmérés
  • vérnyomásmérés ? (egyes források szerint igen, mások szerint nem)
  • vízivásra és mozgásra figyelmeztetés
  • zenevezérlés (nincs saját tárhelye)
  • a szokásos óra funkciók: ébresztés, stopper, idő és dátum kijelzése
  • számtalan applikáció értesítéskezelése
  • egyénileg személyre szabható óraszámlapok, például telefonnal készített szelfik is feltölthetők

Kiemelném a számtalan sport közül az asztaliteniszt, amit eddig másik eszköznél nem nagyon láttam, annak ellenére, hogy Kína nemzeti sportjáról van szó. Ebben a tekintetben mindenképpen veri a konkurenciát, és azért van még néhány hiánypótló aktivitás a listán. A fizikai védelme IP68-as szabványnak felel meg, sajnos így sem támogatja az úszást, mint sportot. A kijelző paraméterei a szokásosak, 240*240 pixeles TFT szenzort kapott, 1,28 colos méretben, ami nagyjából a kategóriaátlagot hozza. Az üzemideje állítólag 30 nap stand by és 15 nap átlagos használat mellett, ami ha igaz, akkor leveri az összes konkurenst, szinte már a Mi Bandekhez mérhető ez a teljesítmény.

Összességében egy kiemelkedő üzemidővel rendelkező, rendkívül sok sportot támogató órát vihettek haza 39,93 USD-ért, vagyis 12 500 Ft-ért. A belga raktárból érdemes rendelni, onnan ingyenes a szállítás, így semmilyen egyéb többletköltséggel nem kell számolnotok.

A vásárlás fő szabálya: tegyétek be most a kosárba a terméket, és csak 11.11-én fizessétek ki, akkor fognak élni az oldalon narancsszínnel feltüntetett összegek.

Kupongyűjteményünk számtalan Aliexpress kuponnal bővült, amik extra kedvezményeket biztosítanak a 11.11 eseményeknél. Böngésszétek őket bátran! Fontos, hogy a kuponok jelentős része csak november 11-én lesz felhasználható!

hirdetés