hirdetés

Meghökkentő áron lehet Xiaomi Biztonsági kamerát venni

hír
Meghökkentő áron lehet Xiaomi Biztonsági kamerát venni 1
írta: SonkaMod
2020-06-30

A Xiaomi Imilab EC2 egy nagyon fejlett biztonsági kamera, és ennek megfelelően az árazása sem túl alacsony. Aliexpressen a gateway-jel együtt 80-90 dollár alatt nem áll meg a cucc, Banggoodon pedig akció nélkül akár 140 dodót is elkérnek érte. De most egy nagyon jó limitált kuponnal megszerezhetjük 66$-ért, ami körülbelül 21 000 forint a 44 000 helyett. Ennyiért mindenképpen best buy.

Mivel kültérre tervezték, bírja az esőt, meleget, hideget, az időjárás nem fogja tönkre tenni. Természetesen infrás éjjellátóval is fel van szerelve. Rögzíteni kétféleképpen lehet: fúrhatunk lukat a falba, és rögzíthetjük ilyen módon a talpát, de adnak hozzá 3M ragasztós tappancsot is, így nem is feltétlenül kell a roncsolásos megoldással szenvednünk.

Ez egy nagyon jó kamera, de ennek megfelelően igen drágán szokták adni. Sokszor az Aliexpressen a legolcsóbb, de ott EU raktár hiányában rájönne az áfa és a vám, amivel már annyira nem is olcsó. A Banggoodon jó drága szokott lenni, de most a BGHKEC2July2 (újabb kód: BGSXTDJHHJS) kuponkóddal 50%+ kedvezménnyel megvásárolható, így csak 21 000 forint. Ez még nem áfa- és vámmentes összeg alatti rendelés, tehát mindenképp az EU Priority Line szállítási módot kell választani, és akkor ezeket a kellemetlenségeket el lehet kerülni.

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel a Banggood adott egy újabb kuponkódot, amivel az akciós ár változatlan! A kód: BGSXTDJHHJS

hirdetés