hirdetés

A Tronsmart Force 2 az új főnök a Bluetooth hangszórók között

Akár 100 darab is képes együtt zenélni

hír
A Tronsmart Force 2 az új főnök a Bluetooth hangszórók között 1
írta: molcsa
2021-01-27

Megjelent a Tronsmart legújabb hangszórója, a Force 2. Az elődjét mi is teszteltük, de az újdonság mégis inkább a nagysikerű T6 és T6 Plus világához áll közel. Ez pedig nagyon jó hír, hiszen ezek mind kiváló hang- és összeszerelési minőségű hangszórók voltak, amiket a mai napig bátran ajánlunk mindenkinek. Így valószínű, hogy nem fogunk csalódni az új Force 2-ben sem, hiszen a paraméterei nagyon meggyőzőek, a minőségre pedig a Tronsmart márkanév a garancia. A kuponnal 17 800 Ft-ba kerülő hangkeltő legmeghökkentőbb tulajdonsága, hogy akár 100 darabot is párosíthatunk egymással, így együtt tudnak zenélni.

A 2500 mAh-s aksi akár 15 órás üzemidőre is képes, és a trendeknek megfelelően Type-C porton keresztül tölthetjük fel, a gyártó szerint kb. 3-4 óra alatt. A kezelés szokás szerint a hangszóró hátán lévő fizikai gombokkal valósul meg. Természetesen a hangszóróról is meg lehet állítani vagy elindítani a zenét, illetve számot váltani. Ezen kívül a beépített mikrofonnak hála a hívásokat is felvehetjük és kihangosíthatjuk, és a telefonon futó asszisztenst (Google, Siri stb.) is aktiválhatjuk. AUX portot is találunk a hátoldalon, így vezetékkel is összekapcsolhatjuk telefonnal vagy régebbi, Bluetooth-t nem ismerő forrásokkal.

A legmenőbb funkció viszont kétség kívül a Broadcast mód, ami lehetővé teszi, hogy akár 100 hangszóró csatlakozzon egy fő hangszóróhoz, és ez a főnök mondja meg mindenkinek, hogy mi szóljon. A korábbi Tronsmart hangszórók csak TWS módot tudtak, ami két hangszóró összekapcsolását jelenti, hogy sztereóban szóljanak. Ezzel szemben itt a telefonnal rácsatlakozva a főnökre, akár 101 hangszórón nyomhatjuk a saját zenénket, ami már igen komoly hangerőt és lefedettséget jelent. Aki ilyen arzenállal rendelkezik, már mehet is szervezni a saját fesztiválját. Külön tetszik még a ház kialakítása, a hátoldalon lévő dudor miatt végre nem kell aggódni, hogy legurul az asztalról, vagy ne adj’ Isten az erkélyről.

A Tronsmart Force 2 már előrendelhető a Geekbuyingon német raktárból (tehát gyors szállítással és garantáltan áfamentesen) 17 800 forintos áron, ha használjátok a TSNEW03 kuponkódot, és hamarosan hozzánk is érkezik egy példány tesztre, úgyhogy első kézből fogunk beszámolni a teljesítményéről. Akit pedig érdekelnek a gyártó további minőségi hangszórói, fülesei, töltői és kiegészítői, itt nézelődjön, vagy nézzen szét a most induló Tronsmart vásáron.

hirdetés