hirdetés

A Tronsmart Bang Max árát is lehúzta a gravitáció

A Geekbuyingon szépet esett a termék ára

hír
A Tronsmart Bang Max árát is lehúzta a gravitáció 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-11-06

Tronsmart termékekben elég erősek vagyunk, szinte mindent teszteltünk, ami a palettájukon van. A Bang Max az egyik legdurvább cuccok a Halo 200 mellett, 130 W nem viccel, ráadásul több eszközt is összekapcsolhattok, ha ennyi nem lenne elég. Egy partihangszóróhoz képest jól is szól, és most az ára is vonzóbb, mint korábban. A BANGMAX  kuponkóddal 63 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett, és ajándékba jár mellé egy Tronsmart Trip minihangszóró is.

A 18 000 mAh-s beépített akkumulátorával 24 órán át tudjátok működtetni – kikapcsolt LED-ek mellett -, míg a karaokéra 10 órát ad meg a gyártó. Jó hír, hogy töltés közben is nyomja a zenét, így igazából sosincs holtidő a használatban. Az elmaradhatatlan LED fények is ott figyelnek az oldalán, de szerencsére kikapcsolhatók, ha akartok egy kis üzemidőt nyerni. Természetesen a Bang Max is kommunikál a Tronsmart appal, ahol tudjátok állítgatni a hangszínt, a fényeket vagy lapozgathattok az előredefiniált profilok között, de a párosításokat is elvégezhetitek itt.

A Tornsmart Bang Max 63 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a BANGMAX  kuponkóddal, ami egy bő -10%-os áresést jelent a tesztünkhöz képest. EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés