hirdetés

A takarítógépek a sorosak ma a Geekbuying Super Sale-en

Robot vagy állóporszívó, az alacsony ár garantált

hír
A takarítógépek a sorosak ma a Geekbuying Super Sale-en 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-09-16

A Super Sale keretein belül ma takarítóeszközöket tudtok az átlagosnál olcsóbban rendelni a Geekbuying oldalán. Az első a Proscenic robotporszívója, ami alacsony árával és nagy tudásával jó választás lehet bárki számára. A gyártóra amúgy is egyre nagyobb figyelem irányul, de ez nem is csoda, hiszen olyan árazással és tudással dobálnak piacra háztartási gépeket, hogy leesik tőlük az állunk. A P11 Combo akkus porszívójuk például 45 000 forint körül mozog, ezért a pénzért pedig még felmosásra is képes.

Jimmy H8 Pro

A Jimmy állóporszívóját, mint ahogyan megannyi Jimmy eszközt is korábban, már teszteltük, akkoriban az ára a sokkal kedvezőbb dollár/forint árfolyam mellett is 85 000 Ft volt. A takarítóeszköz 25 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, melyre már tényleg nem lehet panasz, hiszen ekkora erővel bármiféle koszt összeszed. Ezen a modellen is megtalálható a mostanában divatos, és kimondottan hasznos OLED kijelző, ami mutatja az akku töltöttségét, az aktuális üzemmódot, valamint azt is kijelzi, ha karbantartást igényel a porszívó. 70 perces üzemidejének köszönhetően simán kitakarítható vele egy nagyobbacska lakás, de az autótokat is könnyen kiporszívózhatjátok vele, mivel a csomag tartalmaz egy flexibilis csövet, ami megkönnyíti ezt a folyamatot. Négy különböző üzemmóddal rendelkezik, ahol is a különbség a szívóerőben mutatkozik meg, az eco mód elég a keménypadlóhoz, a turbó mód már inkább a szőnyegtisztításhoz ajánlott, a max mód pedig a leghatékonyabb takarításért felel, és van automata módja, amikor magának állítja az erősséget, felismerve a szőnyegeket. A dobozban egy rakás kiegészítőt is mellékel a gyártó, a már említett autótakarítást megkönnyítendő flexi cső mellet 3 darab szűkítő fej, egy kárpittisztító motoros fej és egy több szögben hajlítható könyök is a csomag részét képezi. 

A termék ára valamicskét csökkent a tesztünk óta, de a mostani Super Sale keretében még annál is olcsóbban szerethető be. Az ára, ha használjátok a JIMMYH8PR  kuponkódot 65 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra mérséklődik. Ebben az árban benne van az áfa és a szállítás is. A PayPales fizetők további 2000 Ft kedvezményben részesülnek. 

Aovo M365 Pro

Az Aovo M365 Próról már írtunk a héten, de mivel a visszajelzések alapján szerettétek, az ára egy hangyányit tovább csökkent, így gondoltam megemlítem újra, hátha valakinek így már befér a pszichológiai határába ez a remek roller. Már csak 50 darab érhető el ezen az áron, szóval érdemes hamar döntésre jutni. Álljon tehát itt egy picit kakukktojásként a takarító cuccok között egy kis emlékeztető, hogy miket is tud a kicsike:

A 1070x1100x430 milliméteres méretekkel rendelkező, masszív alumínium vázzal ellátott roller, ami mindössze 15 kilogrammot nyom, akár 120 kilogrammal is terhelhető. Egy 350 wattos motor dolgozik benne, ami a bűvös 31 kilométer/órás sebességre is képes felgyorsítani a járművet. Az akkumulátora 10,4 Ah kapacitású, ami a gyártó szerint 30-35 kilométer megtételéhez szükséges energiát is képes magában tárolni, a feltöltése pedig csupán 5 órát vesz igénybe.

A kormányra egy HD kijelzőt helyeztek, ami mutatja az aktuális sebességet és az akku töltöttségét. Természetesen néhány mozdulattal összecsukhatjátok, így kényelmesen szállíthatjátok például a vonaton, betehetitek a kocsitok csomagtartójába, de az otthoni tárolóban is kevés helyet fog csak foglalni. A gyártó IP64-es védelemmel látta el, vagyis ellenáll a felfröccsenő víznek. A biztonságotokról motorfék, tárcsafék és beépített LED világítás gondoskodik.

Ha beírjátok a megfelelő mezőbe az NNNAOSEPT  kódot, akkor 93 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Geekbuying EU raktárából, ingyenes szállítással, és az áfa már itt is az ár részét képezi. A PayPal rendszerében történő fizetést itt is honorálja a Geekbuying hozzávetőlegesen 4000 forint extra kedvezménnyel, ami a kuponnal csökkentett árból kerül levonásra. 

hirdetés