hirdetés

Hihetetlen, de tovább csökkent a Proscenic P11 Combo ára

Csak kapkodjuk a fejünket

hír
Hihetetlen, de tovább csökkent a Proscenic P11 Combo ára 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-09-13

Tovább dübörög a Super Sale a Geekbuying oldalán, itt találtok egy kis ismertetőt, hogy éppen most milyen akciókat tudtok kihasználni, hogy még jobban földbe döngöljétek pár termék árát. A PayPal rendszerén keresztül való fizetést külön honorálja a cég 3, 5, vagy akár 10 dollár kedvezményt is kaphattok 50, 100, 200 dolcsi értékhatár felett. Ezeket automatikusan vonja le a rendszer, ha érzékeli, hogy a fizetés PayPal-lel valósult meg.

 

Vannak klasszikus bepötyöghető kuponok is, amelyek az oldal teljes választékára érvényesek:

GKB22SS1 – 50 dollár kedvezmény 600 dollár feletti vásárlás esetén,
GKB22SS2  -20 dollár kedvezmény 300 dollár feletti vásárlás esetén,
GKB22SS3  -10 dollár kedvezmény 100 dollár feletti vásárlás esetén,
GKB22SS4  -3 dollár kedvezmény 30 dollár feletti vásárlás esetén.

 

Ahogy már korábban említetttem, egy rakás kiegészítő fej jár hozzá, melyek segítségével a polcokat, a kanapékat, a matracokat is tisztává varázsolhatjátok. Opcionálisan még egy macska- és kutyakefe is rendelhető hozzá, ami a kikefélt szőrt azonnal magába is szippantja. A készülék kivehető akkupakkal rendelkezik, amit a Samsung gyárt és a kapacitása 2500 mAh, így egy pótaksi segítségével megduplázható az üzemidő. Ez jó hír, mert sok neves márka termékének az áramforrását csak a szakszervíz tudja cserélni. Ha idővel csereéretté válik az akkumulátor, itt ez egy könnyed mozdulattal megoldható. A telep egyszeri feltöltésével nagyjából 50 percen keresztül is használható a porszívó.

Ha használjátok a GKB22SS3  kuponkódot, akkor csupán 46 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek. Sőt, ha PayPal-lel fizettek, akkor nagyjából további 2000 forintot tudtok faragni még ebből a hihetetlen árból is. A szállítás ingyenes, a terméket a Geekbuying európai raktárából küldik, az áfa pedig már benne van ebben az árban.

hirdetés