hirdetés

A OneOdio akciós SuperEQ cuccokkal támad

Két fejes egy áráért

hír
A OneOdio akciós SuperEQ cuccokkal támad 1

Forrás: SuperEQ

írta: Don Kartács
2022-03-01

A OneOdio újabb remek akcióval jelentkezik, most a SuperEQ almárkájuk került a célkeresztbe. Két különböző kedvezményt is igénybe vehettek, az első esetében 1 áráért 2 fülhallgatót vihettek haza, a másodiknál az eredeti árhoz képest 60%-kal kapjátok meg olcsóbban a terméket. Minden cuccokat EU raktárból küldik ingyenes szállítás mellett, és a szokásos kiváló ár/érték arányt várhatjátok el a SuperEQ termékeitől. A néhányat teszteltünk is, így érdemes a cikkeinket is elolvasni.

A fenti 3 termék közül a SuperEQ Q2 Pro egy TWS fülhallgató, amit aktív zajszűréssel láttak el, és kifejezetten kedveltem a teszt alatt. Van még egy trükk, ha nem akartok két darabot venni, akkor 1 darabra is működik a Q2PRO20%OFF kuponkód, ilyenkor 15 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza a fülest.

A másik két termék egy-egy fejhallgató, ebből a SuperEQ S2 több színben és kétféle variánsban is kapható, és nagyon hasonlít az S1-hez, amit már górcső alá vettünk korábban. Az S2 is tulajdonképpen a Q2 Pro fejhallgatóba oltott alternatívája. Ez is zajszűrős, és természetesen rendelkezik transparency móddal is, vagyis be tudja keverni a kívülről érkező hangokat. A második linken szerepel a csak fekete színben kapható, CVC zajszűréssel is felszerelt variáns, ami a mikrofon beszédminőségén javít. Mivel erre nincs egyedi kód, ezért itt érdemes az egyet fizet, kettőt kap akciót igénybe venni, hiszen 10 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szinte semmilyen ANC-s fejhallgatót nem fogtok kapni, így ez egy extrém jó ajánlat.

A SuperEQ S8 még nem járt nálunk, így ő ebből a szempontból a hármas kakukktojása. Ez is ANC-s – megdöbbentő mennyiségű zajszűrős fejese van a brandnek -, viszont ellentétben a SuperEQ S1-gyel, ez nem fedi le a füleket – ez az over-ear megoldás -, csak támaszkodik rajtuk, vagyis ez egy on-ear kialakítású darab. Ez elsődlegesen kényelmi kérdés, van akinek ez, van akinek az előző megoldás jön be. Ami viszont biztos, hogy ez is benne van az egyet fizet, kettőt kap akcióban, így 1 darab S8 6600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra jön ki. Ez annyira iszonyatosan olcsó, hogy látatlanban lehet, hogy én is veszek magamnak egyet, hiszen általában 12 000 Ft alatt semmilyen fejhallgatót nem lehet kapni, az árban legközelebbi termék a konszernen belüli S1, ahogyan azt feljebb olvashattátok.

SuperEQ S1 – Az S2 tesója, színesben

A SuperEQ S1 kapcsán az a jó hírem, hogy már teszteltük a cuccost, így pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy mit tud. Ez egy ANC-s, transparency módra képes fejhallgató, kellemes minőségben. A főbb ismérvei a zajongónak a jól működő zajszűrés, a fiatalos, dögös kinézet, a hosszú, 40+ órás üzemidő, ráadásul még kényelmes is, ahogyan ezt a tesztben is írtuk.

A teszt idején 15 000 Ft-ba került az akkori kuponkóddal, ami ma már nem működik, szerencsére van újabb, a SAVE20, ami 15 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra mérsékli az árat. Ez annak tükrében, hogy azóta mennyire elszállt az USD és az EUR árfolyama, egy kifejezetten jutányos összeg, főleg, hogy a terméket ingyenes szállítással küldik EU raktárból, így pár nap alatt megérkezik az országba.

hirdetés