hirdetés

A minőség is megfizethető áron érkezik

1MORE cuccok a szokásosnál olcsóbban

hír
A minőség is megfizethető áron érkezik 1

Forrás: Aliexpress.com

írta: Don Kartács
2022-10-29

Nemrég adtuk ki a 1MORE Sonoflow LDAC képes fejhallgatójának tesztjét, és majdnem meg is remegett a kezem a vásárlás gomb fölött, de aztán drágállottam a cuccot, így a polcon maradt. De hát itt a szinglik napja, így Aliexpressen jóval olcsóbban elérhetők a 1MORE termékei a 1MORE Official Store-ban, mint egyébként. Tegyetek mindent a kosárba, aztán 11.01-jén lehet szüretelni a jóféle akciókat. Kuponokat kikérni, ujjakat az enterre helyezni, és mehet a móka.

1MORE Comfobuds Mini – A legkisebb is számít

A 1MORE Comfobuds Minit egy ideje használom – most is éppen erről hallgatok zenét -, és a selling point az volt nálam, hogy ennyire pici és könnyű fülest még más gyártónál nem láttam. 3,7 gramm egy bogyója, teljesen belemegy a fülbe, egyáltalán nem áll ki, aludni is lehet benne, de ami fontosabb, befér a bukóm alá is, illetve nulla szélzajt generál azzal, hogy nem áll ki a hallójáratból, ezt biciklisek figyelmébe ajánlom. A zajszűrése elég jó, az üzemideje nálam 5 óra körül alakul, appból szénné konfigurálható, és persze a hangja is remek.

Sosem volt egy olcsó darab, a tesztünk idején 30 Mátyás királyt kértek érte, most viszont azt ígéri a 1MORE Official Store, hogy 26 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elhozható, a szállítás ingyenes és 3 színből is választhattok. Mindenkinek szívből ajánlom, aki pici, agybadugós fülest keres.

1MORE Aero – Minden földi jóval felextrázva

A 1MORE Aero a cég technológiai szempontból mindent tudó csúcsfülese. A teszttel már készen vagyunk, csak még nem adtuk ki egyéb okok miatt, de tényleg ott van a szeren a cucc. Felsorolni is nehéz, mi mindent tud, de azért én megpróbálom listaszerűen:

  • QuietMax zajszűrés (ez van a Sonoflowban is) ami 3 lépcsőben állítható, szélzaj szűrés, transzparens mód
  • vezetéknélküli töltés
  • 7 órányi üzemidő, amihez a töltőbölcső további 28-cal járul hozzá
  • kiváló hangminőség
  • remek AI alapú zajszűrés mikrofon oldalon
  • térhangzás (spatial audio)
  • smart loudness: alacosny hangerőn képes „hozzátoldani” adott frekvenciasávokhoz, amitől a zene sokkal részletesebb lesz
  • automatikus zenemegállítás és újraindítás
  • alvássegítő hangok
  • app alapú vezérlés, az érintések átkonfigurálhatók
  • két eszközhöz csatlakozás
  • Android alatt kiírja egy pop-up ablak segítségével a dokkoló és a fülhallgatók töltöttségét

Egyetlen dologra nem jó, sportra, mert a hosszú szárak miatt – ettől olyan jó a beszélgetés minősége többek között – könnyen kiesik a fülből, ezt leszámítva nyugodtan megvehetitek. A szinglik napjának keretein belül 11.01-től 40 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvehető a csúcsfüles, ami olyan funkciókat is magáénak tudhat, mint például az Apple AirPods-ok, csak hát az ára sokkal alacsonyabb az almás cég termékeinél.

Egyéb 1MORE cuccok

Aki nem akar ennyit költeni csúcstechnikára, annak a 1MORE Pistonbuds Prót vagy a 1MORE ComfoBuds Prót is ajánljuk, mindkettőt teszteltük, ezeket a 1MORE tesztjeink között éritek el. Szóba jöhet még az Omthing AirFree 2, ami az új generációja az aptX és zajszűrés képes 1MORE füleseknek, és elég jókat olvastam róla. Bóklásszatok nyugodtan a 1MORE Official Store-ban, mert szinte minden modelljük remek.

hirdetés