hirdetés

A mai Crazy Thursday is tartogat remek akciókat

Van olcsó mennyezeti lámpa, Xiaomi air fryer, konyhai csaptelep és egyéb nyalánkságok

hír
A mai Crazy Thursday is tartogat remek akciókat 1

Forrás: Banggood.com

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-08-25

Az Aliexpress Mega Brands Sale miatt ezen a héten kicsit alszik a Banggood, olyan nagyon durva akciókkal nem jelentkeztek, de azért a Crazy Thursday-re összeszedték magukat. Az akciósorozatban eddig még soha nem kellett csalódnunk, és a leértékelt termékek között most is bukkantunk remek ajánlatokra. Hármat kiválasztottunk közülük, amik szerintünk a legjobbak. Az egyik egy zenélő BlitzWolf lámpa, a második egy Xiaomi air fryer, a harmadik pedig egy konyhai csaptelep.

A Crazy Thursday úgy működik, hogy a gyűjtőoldalon rá kell kattintani a piros „Get” gombra,

ekkor megkapjuk az akciós kupont, majd tovább haladva a termékoldalra, azt a kosárba kell tennünk, utána tudjuk kiválasztani a begyűjtött akciós kupont, amivel már remek áron megvásárolhatjuk a terméket. Bár leírva bonyolultnak tűnik, valójában egyáltalán nem az.

A mai Crazy Thursday is tartogat remek akciókat 2

Forrás: Banggood.com

BlitzWolf BW-LT39 zenélő mennyezeti lámpa

A BlitzWolf BW-LT39 egy nagyon izgalmas lámpa, ami 24 centiméteres, köralakú lámpatesttel rendelkezik, és 1800 lumen maximális fényerőre képes. Állítható a színhőmérséklete 2700 és 6500 kelvin között, és természetesen a fényereje is változtatható. Ez idáig egy egyszerű lámpa is lehetne, de ez még RGB-s is, tehát bármilyen színben képes világítani. A kütyüt okostelefonos appal és távvezérlővel is irányíthatjuk, kapcsolgathatjuk, változtathatjuk a színét vagy éppenséggel időzíthetjük. Az igazi agyeldobós tulajdonsága viszont, hogy a közepében van egy 5 wattos Bluetooth hangszóró is, amire ráküldhetjük a kedvenc zenénket, ami így a plafonról fog szólni. Az érdekes kütyüt már le is teszteltük, és alapvetően jópofának találtuk, érdemes elolvasni róla a tesztünket.

A fullextrás BlitzWolf mennyezeti lámpát nagyon kellemes áron lehet megvásárolni a mostani Crazy Thursday-en, talán ennyire jó ára eddig még nem is volt. 12 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a szállításért pedig egy fillért nem kell fizetni, és EU raktárból küldik, így gyorsan meg is érkezik.

A mai Crazy Thursday is tartogat remek akciókat 3

Forrás: Banggood.com

Xiaomi Mijia MAF01 air fryer

A forrólevegős fritőzök már egy ideje nagyon divatosak, de az emelkedő energiaárak mellett lehet, hogy még nagyobb népszerűségre tesznek szert. Egy ilyen berendezés sokkal kevesebbet fogyaszt, mint egy átlagos sütő, az ételek pedig ugyanolyan finomak lesznek bennük. A Xiaomi air fryerét tesztelte a szerkesztőségünk is, így lehet róla részletes tesztet is olvasni. A kütyü 3,5 literes hasznos térfogattal rendelkezik, ennyi ételt tehetünk bele, amit aztán jó gyorsan meg tud sütni. Az eszköz a kis méret miatt hamar felfűt, a hőmérséklete pedig állítható 40 és 200 Celsius fok között, így nemcsak sütni lehet benne, hanem például aszalni is. Tartozik hozzá egy alkalmazás, ahol nyomon követhetjük a sütési folyamatot, és még értesítés is érkezik, ha lejárt egy program.

Szerencsére sokszor olcsó ez a Xiaomi kütyü, a Crazy Thursday-en pedig további dollárokat faraghatunk az árból, így pedig 27 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, ingyenes szállítással, EU raktárból.

A mai Crazy Thursday is tartogat remek akciókat 4

Forrás: Banggood.com

Modern konyhai csaptelep

Ha itthon veszünk csaptelepet, akkor muszáj elég sokat költeni rá, de Kínából vannak olyan olcsó darabok, amelyekről nem is gondolnánk, hogy léteznek. Ezekről érdemes elolvasni az értékeléseket, és ha jók, csak akkor megvenni. A Banggoodon az alábbi konyhai csaptelepnél elég jó review-kat lehet látni, így nem nagy lutri megvásárolni. Maga a csaptelep U-alakban ívelt, matt fekete rozsdamentes acél kivitelű, amin nehezen tapad meg a kosz, és könnyen tisztítható. A csapot akár 360 fokban is elforgathatjuk, a karja pedig a hagyományosnak mondható keverős megoldás, amivel könnyedén folyathatunk hideg, meleg és langyos vizet is. A magassága 32 centiméter, a szélessége pedig 22. A csaphoz természetesen járnak a tömítések és a két vízcső, amivel rácsatlakoztathatjuk a vízvezeték kiállásokra.

A konyhai csaptelepet kifejezetten jó áron lehet rendelni, csak 10 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a Crazy Thursday-en, ami egy ilyen eszközért abszolút nem sok pénz.

hirdetés