hirdetés

A legnagyobb a legkisebb árért

Olcsón vihető a Tronsmart T6 Pro hangszóró

hír
A legnagyobb a legkisebb árért 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-04-29

A Tronsmart T6 Pro a gyártó csúcs, henger alakú hangszórója, tulajdonképpen egy felpuffasztott T6 Plus, aminek nagyobb a teljesítménye, hosszabb az üzemideje, és végre bele lehet nyúlni ekvalizer segítségével a hangképbe is. Ahhoz képest amit tud, az ára sem vészes, az NNNRendeljkinait10 kóddal 16 500 Ft-ot kérnek érte, erre rakódik rá a jelzésértékű, 500 Ft-os szállítás. A terméket német raktárból küldik, így kb. 1 hét után kézhez kapjátok.

Számtalan bemenet van rajta,

így ha valaki nem a BT 5.0 kapcsolatot használná, akkor próbálkozhat pendrive-val vagy micro SD kártyával is. Természetesen a Pro is TWS képes, 2 darab összekapcsolásával szátválnak a hangsávok jobb és bal csatornára, ez által sztereó hatást előidézve. A kellemes hangszórót az NNNRendeljkinait10 kóddal 16 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza, erre rakódik rá a jelzésértékű, 500 Ft-os szállítás. A terméket német raktárból küldik, így kb. 1 hét után kézhez kapjátok.

Akit pedig a többi Tronsmart fesztiválos kedvezmény is érdekel, látogasson el az esemény kezdőoldalára, ami itt érhető el.

hirdetés