hirdetés

A Geekmaxi sem akar lemaradni a Fekete Péntekről

A forgatókönyv nem változott, olcsóbb cuccok, rengeteg kupon, mindenféle akciók

hír
A Geekmaxi sem akar lemaradni a Fekete Péntekről 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2022-11-16

A Geekmaxi kicsit máshogy közelíti meg a dolgokat, mint a Geekbuying a Black Friday kapcsán. Itt is vannak teljes oldalon használható kuponok, de egyből 5 terméket emeltek ki nektek, amiket érdemes szemügyre vennetek. Természetesen van egy speciális landing oldal, ahonnan érdemes indulnotok, mutatom is a tutit. A termékeket a szokásos módon EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

ILIFE W400 Shinebot padlómosó robot – Vissza a múltba?

Az ILIFE W455 felmosórobotot teszteltük korábban, ez az alcímben szereplő ILIFE W400 fejlesztett modellje, viszont annál jóval drágább, de iránymutatásnak érdemes a tesztünket elolvasni. Az ILIFE W400 nem más, mint egy felmosó robot, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudna porszívózni. 1000 Pa a szívóereje, de nem kefével dolgozik, hanem egy vizes hengerrel, viszont a folyadékot is felszívja a 0,9 literes koszos víz tartályába, majd tiszta vízzel újranedvesíti egy másik, 0,85 literes tartályból a kefét.

Összesen háromféle felmosási metódusra képes, nedvesít, dörgöl, „kapar” és még fel is szívja a kiömlött folyadékot. Szintén négyféle útvonalat képes bejárni, él mentén tisztít, egy adott területet jár be, a hagyományos S alakot írja le vagy egy lehatárolt területet tisztít meg. Aki rákívánt a felmosást hatékonyan végző robotra az a 4usfpPnr  kóddal 42 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért viheti haza.

ILIFE V9e – Bekezdett az ILIFE

A V9e egy előre programozott útvonalakat bejáró robot, vagyis nem épít térképet, nincs LiDAR szenzor, cserébe viszont olcsó. 4000 Pa a szívóereje, a portartálya hatalmas, 700 ml-es – az átlag nagyjából 350 -, és appból vezérelhető, mint a legtöbb sorstársa. Időzíthető, kiválasztható a takarítás módja és ha hibát észlel, azt is visszajelzi a kezelőnek. Különböző módokon képes mozogni, falak mentén takarít vagy egy adott területet, de akár a teljes lakást is lefedi sávos mozgásával. A küszöbmászó képessége 2 centiméter, és az appon kívül egy távirányítóval is vezérelhető, de ha minden kötél szakad, van a tetején is egy „start/stop” gomb. A fenti paraméterekkel jól leírtam a régebben használt kifejezés lényegét, ez egy „buta” porszívó, viszont az ára is pont ezért alacsony, a QICYgAeJ  kuponnal 38 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, a szállítás pedig ingyenesen jár hozzá, ellentétben a nagyobb eszközökkel, amiknél nem.

Redroad G10 – Titkos esélyes?

A Redroad G10 egy önürítő robotporszívó, ami nagyon hasonló a konkurensekhez. LiDAR szenzorral épít térképet, és ha bedokkol, az állomás kiüríti a 2 darab víztartályt – merthogy portartály nincs benne -, és máris mehet tovább a móka, minden önürítős porszívónak ez az alapja. Az eszköz 2800 Pa szívóerővel rendelkezik, ez természetesen szabályozható 4 lépcsőben. Nemcsak feltöröl, hanem 3000/perc frekvenciával dörgöl is a platnijával, így a tevékenysége már közelebb áll a felmosáshoz, a makacsabb foltokat is képes leradírozni a laminált padlóról.

Specialitása, hogy képes a folyadékot sterilizálni is, ezzel megölve a baktériumok 99,9%-át, ami mindenképpen jobb, mint a hagyományos megoldás, és kisebb eséllyel pállik be a víz. Sőt, a platniját is felemeli, így ha koszos a rongy, nem keni újra szét a már felszedett port a padlón, illetve a szőnyegeken, hazaúton a dokkolóhoz.

Természetesen ez a modell is kismillió egyéb funkciót ismer, észleli a kárpitokat – és itt fel is emeli a felmosórészt -, képes rajtuk megemelni a szívóerőt is, ha arra van szükség. Felismeri a tárgyakat 8 darab infravörös TOF szenzor segítségével, így nem megy neki mindenféle bútornak és nem is okoz nekik sérülést. Ami pedig a dokkolóállomást illeti, parkoláskor nemcsak kiüríti az elhasznált felmosó folyadékot, hanem a felmosót is megtisztítja. A szoftveres funkciók terén is ott van a szeren, több térképet is képes elmenteni, variálni lehet a szobák takarítási sorrendjét, a felhasznált vízmennyiséget, hogy hol mosson fel vagy éppen porszívózzon, lehet a rendszert időzíteni is, és így tovább.

Mint látható, rengeteg mindent tud a Redroad G10, és nem is kérnek érte annyit, mint egy Roborock vagy egy Roidmi termék esetében, hiszen a GYs9mEkQ  kóddal 194 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ami meglehetősen nagy árelőny a 250-300 000 Ft-os modellekhez képest.

A Geekmaxi sem akar lemaradni a Fekete Péntekről 14

Forrás: Geekmaxi

Roborock S7 Pro Ultra – Atomtámadás a kosz ellen

A Roborock S7 Pro Ultra már annyit szerepelt az oldalunkon, hogy szerintem kívülről fújjátok a műszaki paramétereit. Most viszont adnak mellé egy elég jelentős extrát is ingyen, egy 1300 W-os ILIFE S50 gőzölős felmosót, amit ezen a linken szemlélhettek meg.

De kanyarodjunk vissza a három tartállyal is rendelkező Pro Ultrához. Nemcsak a tiszta és a koszos vizet tárolja el, hanem egy hatalmas porzsákba a koszt is begyűjti, ami akkora, hogy a működése akár 7 hétre is automatizálható. A gép egy 5200 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, de ezt képes magától újra feltölteni – resume and recharge a funkció neve -, így a takarítási terület tulajdonképpen végtelen nagy. Magától üríti a víz és a portartályokat, nem kell hozzányúlnotok, csak előre beállítanotok, hogy mikor és hol takarítson, és ő mindent automatán intéz.

Természetesen nemcsak a porcicákat gyűjti össze az 5100 Pa-s szívóerővel, hanem felmosni is képes, ezt itt éppen VibraRise technológiának hívják, és percenként 3000 alkalommal dörgöli meg a padlót, sőt nyomást is gyakorol rá, szóval ez jóval több, mint a sima felmosás. Ami az elektronikus funkciókat illeti, nagyjából mindent tud, amit a korábbi modellek. Többszintes házakat is kezel, no-mop, no-go zónákat is lerakhattok, ismeri a virtuális falakat, a térképeket helyiségekre bontja – de ezt ti is tetszőlegesen megtehetitek –, sőt, a bútoraitokat is a térképre rakhatjátok, ha éppen ahhoz van kedvetek, és ez még csak a jéghegy csúcsa. Mivel a víz és a rongy be tud büdösödni, macera lenne a tisztítás. Ezt megelőzendő, az S7 Pro Ultra képes letisztítani a saját keféit, a felmosó rongyot, majd a koszos vizet elzárja a megfelelő tartályba, utána pedig forró levegő segítségével mindent szépen megszárít.

Az űrporszívóért 379 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek az IYWAjKTX  kuponkóddal. A szállítás 320 Ft-ba kerül , a gép EU raktárból érkezik, és még egy ILIFE S50 is jár mellé.

Navee N65 – Egy igazán jó minőségű roller

A Navee N65-ről is számtalanszor írtunk már, viszont azóta megérkezett hozzánk a nagyobb tesó, az S65, és ebből már elég sok mindenre lehet következtetni. Először is, a Xiaomi által támogatott Navee kétkerekűek minősége lényegesen jobb, mint a konkurenseké. Sokkal masszívabb a váz, nem csörögnek-zörögnek az alkatrészek, minőségi az összerakottság. Emiatt azonban megnőtt a tömeg, a 10 colos kerekekkel szerelt N65 is több, mint 20 kiló. Egy 500 W-os motor mozgatja, ami szerintem ekvivalens az S65-ével, és ha ez igaz, akkor a csúcsteljesítménye 1000 W, míg a nyomatéka 40 Nm, és meglehetősen jól húz, végre egy dombokon is használható kétkerekű a piacon. Nem véletlen, hogy vérmesebb, mint a konkurensek, ez ugyanis nem 36, hanem 48 V-os rendszer. Az akkuja 12,5 Ah – 600 Wh – és 336 Wh-val szoktam 22 kiliket menni, vagyis a hatótávja lesz vagy 40 kilométer valós használat mellett, de akár 50 is összejöhet, ha minden körülmény klappol.

A teherbírása 120 kilogramm,

ezt általában a vázra adják meg, de itt azért a megmozduláshoz a kellő erő is rendelkezésre áll. A végsebessége 25 km/óra, a megállásról hátul tárcsafék, elöl motorfék gondoskodik. A menetadatok megjelenítéséért a szokásos LCD panel felel, míg a jogszabályi megfelelősséget a beépített lámpák és a macskaszemek biztosítják. Aki pedig cipelni szeretné a rollert, annak jó hír, hogy nemcsak a kormányoszlop hajtható le, hanem a markolatokat is magában foglaló kormányrúd is elfordítható, így könnyebben befér az autó csomagtartójába. A kiváló minőségű roller a Ninebot G30-cal versenyez, és ez az árára is igaz, 219 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a pgh966i9  kóddal, a szállítás pedig nincs meg 1 euró sem.

hirdetés