hirdetés

Beindul a Black Friday a Geekbuyingon

A szokott ütemben ömlenek a kedvezmények

hír
Beindul a Black Friday a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-11-16

A Geekbuying megkezdi a „stage 2-t”, vagyis jön az év végi roham második nagy fogyasztási ünnepe, a sokatok által várt Black Friday. Ilyenkor a már megszokott kedvezményekre kell készülnötök, mindenféle, a teljes oldalon használható kuponok, és persze egy valagnyi kedvezményes cucc érkezik. A Geekbuying pedig jó szokásához híven a termékei nagy részét EU raktárból küldi, ingyenes szállítás mellett.

Beindul a Black Friday a Geekbuyingon 2

Forrás: Geekbuying

Tronsmart Onyx Prime – Az egyik legpofásabb olcsó füles

Az Onyx Prime fülest nagyon szerettem, mikor teszteltem, ennyiért ennél jobbat nem nagyon lehet találni. Az „ennyiért” akkor még 15 600 Ft volt szállítással együtt, ez természetesen azóta jóval kevesebb lett, a cikk végén meg is tudhatjátok, mennyivel. A Prime különlegessége, hogy képes az aptX Adaptive tömörítésre, aminek jóval szélesebb az átvitele, ráadásul a bogyók hangminősége is kifejezetten jó, vagyis aki zenehallgatásra és nem napi ingázásra keres agybadugós megoldást, annak az Onyx Prime egy főnyeremény.

Ahogyan kiváló telefonáláshoz is, 9/10-es a mikrofonja,

ahol CVC zajszűrés is dolgozik, szóval kifejezetten kellemes vele a beszélgetés. A másik nagy vívmánya a hosszú üzemidő,  7 órát elműködik egy feltöltéssel, míg a dokkolóval ez 40 órára emelkedik. A nagyon hosszú működés két letétményese a modern, 5.2-es BT szabvány, aminek alacsony a késleltetése és nagy a hatótávja. A stabilitásról a Qualcomm által szállított QC33040 chip gondoskodik, és mivel vezeték nélküli átvitelen keresztül appal is párosítható a füles, ezért könnyedén átkonfigurálhatjátok a vezérlést vagy a hangképet. A  Tronsmart zajongójáért az NNNTSOPRE  kuponkóddal 12 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, magyar raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett. Így nagyjából 20%-kal olcsóbb mint korábban, ami igencsak vonzó vétellé teszi.

hirdetés