hirdetés

A Geekmaxi augusztus 25-ig akciózza a KTC monitorokat

A suliváró promóció alatt ajándékkal is kedveskednek

hír
A Geekmaxi augusztus 25-ig akciózza a KTC monitorokat 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2024-07-29

A Geekmaxi augusztus 25-ig Back to School leárazást hirdetett számos kiváló KTC gamer monitorra. Most nemcsak kedvező áron vásárolhattok, hanem még Redragon billentyűzet vagy egér is jár hozzájuk ajándékba. A mai cikkben a H27T22 forgatható kijelzővel, a H32S17 és a H27S17 hajlított monitorokkal ismerkedhettek meg. Mindegyik termék európai raktárból érkezik.

KTC H32S17 gamer monitor

A hajlított kijelzők kihasználják a perifériás látást is, így ha ugyanezt a panelt kifejeznénk egy egyenes kijelzőméretben, nagyobb felületet kapnánk, vagyis többet láttok a képből, mint egy normál 32 colos monitor esetében. A KTC H32S17 egy hajlított32 colos monitor. A 2560×1440 pixel felbontású WQHD panel 165 Hz-es frissítéssel bír. A hajlítás rádiuszát egy számmal jelölik milliméterben, ez ebben az esetben 1500R, vagyis jobban körbeöleli a használóját, mint mondjuk egy 1800R sugarú.

Támogatja a HDR10-et, 16,7 millió színt tud megjeleníteni, alacsony kékfény kibocsátással rendelkezik, illetve G-Sync és FreeSync képes, vagyis itt sincs screen tearing, ha megfelelő grafikus vezérlő van a gépetekben. Kapott egy csomó előre definiált profilt, amiket FPS, RTS és hasonló játékokra találtak ki. 2 darab DisplayPort, 1 darab HDMI, egy hangkimenet és egy USB áll rendelkezésetekre. Tavaly decemberben a szerkesztőségbe is érkezett egy példány, amit nagy megelégedéssel használtunk. Olvassátok el róla a részletes tesztünket!

A Geekmaxiról a KTC10EOFF  kód használatával már 77 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjátok és természetesen ezt a terméket is európai raktárból küldik.

KTC H27S17 gamer monitor

A KTC H27S17 egy 27 colos, 2560×1440 pixel felbontású monitor, melyet QHD panellel láttak el és a H32S17 modell kistesója. A képfrissítése 170 Hz, ráadsául ez is hajlított kialakítású, a rádiusza pedig 1500R. Támogatja a HDR10-et és képes 16,7 millió színt megjeleníteni, ráadásul alacsony kékfény kibocsájtással rendelkezik. Ezt is felvértezték G-Sync és FreeSync funkcióval. Kapott egy csomó előredefiniált profilt, amiket FPS, RTS játékokra találtak ki. Ellátták USB-A, HDMI 2.0 illetve 2 darab display porttal és természetesen kapott hangkimenetet. Rögzíthetitek a falra, vagy az asztalra is tehetitek a saját három lábú állványán. Ha szeretnétek mélyebben megismerkedni vele, olvassátok el korábbi tesztünket.

Érdemes megvásárolni a Geekmaxi Back to School akciója alatt, hiszen most ajándék klaviatúrát is kaphattok mellé. Ha beírjátok a KTC10EOFF  kuponkódot, akkor 62 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza a KTC H27S17 monitort.

hirdetés