hirdetés

A Geekbuying két promóciót is indított egyszerre

Az Április bolondja fesztivál és a Tavaszi bicikli vásár hozza a kedvezményeket

hír
A Geekbuying két promóciót is indított egyszerre 1

Forrás: Geekbuying

írta: Atika
2024-04-03

A Geekbuying egyszerre indította el az Április bolondja fesztivált és a szokásos Tavaszi bicikli vásárt, azonban a két promócióban különböző termékek is szerepelnek. Míg előbbi inkább tech cuccokra ment rá és április 8-án véget ér, míg utóbbi egész áprilisban tart és főleg elektromos járművek és azok kiegészítőit foglalja magába. Természetesen kuponokkal is elláttak titeket bőven, mindkét vásárra külön kódokat kaptok, amik 3-tól 50 euróig biztosítanak kedvezményeket.

KTC H32S17 gamer monitor

A KTC H32S17 nagyon hasonló a KTC H27S17-hez – erről a tesztünket itt olvashatjátok -, az alapparamétereik ugyanazok, csak az egyik 32, a másik 27 colos, de ez a nevükből kitalálható, melyik melyik. 2560×1440 pixeles felbontású WQHD panel, 165 hertz frissítéssel, de a KTC T szériával ellentétben ezek hajlítottak. A hajlítás rádiuszát egy számmal jelölik milliméterben, ez ebben az esetben 1500R, vagyis jobban körbeöleli a használóját, mint mondjuk egy 1800R sugarú. Az emberi szem ennél egyébként kisebb rádiuszt lát – 1000R körül -, akit a téma bővebben érdekel, az ezen a linken olvasgathat. A lényeg az, hogy a hajlított kijelzők kihasználják a perifériás látást is, így ha ugyanezt a panelt kifejeznénk egy egyenes kijelzőméretben, nagyobb felületet kapnánk, vagyis többet láttok a képből, mint egyébként.

Természetesen a kor követelményeinek megfelelően ez a megjelenítő is támogatja a 8 bites színmélységet és a HDR10-et, képes 16,7 millió színt megjeleníteni – sRGB –, alacsony kékfény kibocsájtással rendelkezik, illetve támogatja a G-Syncet és FreeSyncet, vagyis itt sincs screen tearing, ha megfelelő grafikus vezérlő van a gépetekben. Kapott egy csomó előredefiniált profilt, amiket FPS, RTS és hasonló játékokra találtak ki.

Portokban a H27T22-vel egyezik meg a felhozatal, vagyis 2 darab DisplayPort, 1 darab HDMI, egy hangkimenet és egy USB áll rendelkezésetekre, de utóbbi csak szoftveres frissítésekhez használható. A 32 colos S szériás monitorért a 72PLRAUM  kuponnal 82 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, lengyel raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés