hirdetés

A Geekbuying bemutatja: a fülesek háborúja

Xiaomi vs. Tronsmart

hír
A Geekbuying bemutatja: a fülesek háborúja 1
írta: hajas
2020-06-05

A mai cikkben rengeteg TWS fülhallgatót hoztam nektek a Geekbuying kínálatából. A Xiaomi és a Tronsmart nagyágyúit válogattam össze, és mindegyikhez szereztem kuponokat is, hogy minél kedvezőbb áron tudjatok hozzájutni. A termékek az árazásuk vagy pedig a szállítási módjuk miatt áfamentesek.

Xiaomi Air 2S

Az Air 2S az előbb bemutatott Air 2 felturbózott változata. A jól bevált dizájnt megtartották, a különbségeket belül találjátok. Újdonság, hogy a kütyü bölcsőjét már vezeték nélküli töltővel is tölthetitek, továbbá megnövelték az üzemidőt is, így a fülesek egy töltéssel már 4 helyett 5 órán át duruzsolnak füleitekben, a bölcső pedig 24 órás üzemidőt biztosít számotokra. A 4AM7G1U6 kóddal 23 100 forintért lehet a tiétek.

Xiaomi Air 2 SE

Jól látjátok, az Air 2-ből három különböző kiadás is létezik, ezek közül az SE a legolcsóbb. Kialakítása sokkal szolidabb, mint a fenti két terméké, de szerintem egész jól néz ki. Az automatikus zenemegállítást ő is ismeri, ezt szerencsére nem spórolták ki belőle. Egy töltéssel 5 órán keresztül használhatjátok, a bölcső pedig további 15 órányi energiát biztosít számotokra, tehát maximum 20 órán keresztül üzemel. Ugyanúgy megkapta az érintésérzékeny vezérlést, mint a tesói, és persze a mikrofon is belefért az árba.

Az Air 2 SE bölcsőjét nem tudjátok vezeték nélkül tölteni, így akinek fontos ez a funkció, annak az Air 2S-t érdemes választania. Hangminősége valamivel gyengébb, mint a drágább modelleké, azonban sokaknak a kedvező ár miatt jobb választás lehet:  9100 forintba kerül, ha használjátok a 4AM7MBOO kuponkódot.

Tronsmar Onyx Ace

A Tronsmart Onyx Ace-t nem rég teszteltük, itt olvashattok róla bővebben. Az Onxy Ace volt az első, Airpods szerű fülese a Tronsmartnak, korábban inkább agybadugós, apró füleseket gyártottak, ilyen volt például a Spunky Beat. A versenyző 4 mikrofonnal, Qualcomm audio chippel, lossless aptX hangátvitellel rendelkezik, oldalán érintőgombokkal, melyekkel könnyedén vezérelhetitek a zenét, illetve fogadhatjátok a bejövő hívásokat. A dobozból kivéve automatikusan bekapcsol, bár ez manapság alapelvárás. Egy töltéssel nagyjából 5 órán keresztül üzemel, a Type-C portal ellátott bölcsővel pedig 24 órás üzemidő érhető el.  8900 forintba kerül, ha használjátok a AVISEXPRESS kódot.

Tronsmart Onyx Free

Végül a Tronsmart fülhallgatók családjának legújabb tagját, az Onyx Free-t mutatom be nektek. Olyan újítást kapott, amit a piacon jelenleg más készülék nem tud: UV fénnyel fertőtleníti a kütyü a fülhallgatókat. Ennek használata pofonegyszerű: helyezzétek füleseket a bölcsőbe, majd az ultraibolya fény 1 perc alatt végez az összes baktériummal. IPX7-es minősítést kapott a kütyü, így ha folyadék éri, nem esik baja. Üzemidőben veri a felsorolásban szereplő füleseket, 7 órán keresztül hallgathattok az Onyx Free-vel zenét, a Type-C kábellel tölthető bölcső pedig 35 órányi energiát tárol. 10 600 forintot kérnek érte.

hirdetés