hirdetés

A Gearbest legjobb Black Friday ajánlatai

Mindenki talál valamit

hír
A Gearbest legjobb Black Friday ajánlatai 1
írta: Rolla
2019-11-29

A Gearbesten is elindult a banzáj, és sikerült a legkülönfélébb termékeket leakciózniuk. Mindenki találhat számára érdekes dolgot, illetve ha magának nem, akkor szeretteinek karácsonyra is válogathat. Az ajánlatok közül összeszedtem kedvcsinálónak néhányat, de aki vevő további kincsekre, az nézegesse a Gearbest oldalát, illetve az FB csoportunkban is találhattok folyamatosan új dealeket.

Ami még tapsot érdemel, az a strapatelefonoknál jóval gyakrabban előforduló akkumulátor méret, hiszen 5260 mAh-s telep biztosítja, hogy ne kelljen naponta tölteni a mobilt. Ha pedig mégis erre kerülne a sor, akkor a 30W-os gyorstöltéssel 68 perc alatt pumpálhatjátok fel nulláról százra, ráadásul a dobozban megtaláljátok a hozzá szükséges gyári töltőt is. Továbbá – bár ezek már lassan olyan természetes dolgok ebben az árkategóriában, mint bármi más, de – fontos megemlíteni, hogy nem felejtették el az NFC-t, a GPS-t és az ujjlenyomat-olvasót sem. De mi is pontosan ez az imént említett árkategória? 134 000 forintba kerül a GBXMNT10BF kóddal, ami a legjobb ár, amit eddig láttunk. Ha pedig vásárlás előtt megnéznétek a telefonnal lőtt képeinket, kattintsatok ide, ahol azt is megtudhatjátok, hogy hogyan muzsikált a Mi Note 10 az Antutu teszten.

Xiaomi 70mai 1S fedélzeti kamera

Ha kocsival mentek – főleg hosszabb távra -, akkor ne spóroljatok ezen a 11 000 forinton, hiszen egy baleset esetén sok stressztől, tárgyalástól, kihallgatástól és biztosítóval való kardozástól menthet meg titeket ez a kütyü. Manapság valahogy egyre inkább megszaporodtak azok az esetek, ahol kisebbségi komplexusban (másra nem tudok gondolni) szenvedő autósok úgy próbálják meg megleckéztetni a többi úton lévőt, hogy eléjük vágva befékeznek.

Baleset esetén kérdés nélkül a hátul haladót büntetik, de ha van kamerátok, akkor nagy az esély, hogy bizonyítani tudjátok, hogy nem ti voltatok a hibásak. 130 fokban rögzíti a képet, így biztosan belefér minden fontos jelenet, továbbá, ha elfelejtettétek bekapcsolni induláskor a kamerát, akkor sincs baj, mert egy szenzornak köszönhetően vész esetén azonnal rögzíteni kezd.

Beépített wifi is található benne, így akár a baleset helyszínén letölthetitek a felvételeket a telefonotokra, és más, hasonló típusokkal ellentétben fizikálisan állíthatjátok a kamera dőlésszögét, így bármilyen autó szélvédőjére felcuppanthatjátok. Az árban – amihez használjátok a X3C420C26F0F408D kódot – az áfamentes Netherland Registered (PDM) szállítási mód díja is benne van, így ha még mindig a “Velem ez úgysem történik meg” a mottótok, akkor gondoljatok azokra az összetört autókra, amiknek a sofőrjei szintén ezzel a mondattal éltek nap-mint-nap.

Amazfit GTR okosóra

A Xiaomi legújabb dobása okosórák terén az Amazfit GTR, amit rögtön két méretben – 42 mm és 47 mm – is megvásárolhattok. Jelenleg a nagyobb kijelzővel megáldott verziót – amit Marci is tesztelt – szerezhetitek be kedvezményesen, amin a legfeltűnőbb dolog természetesen az AMOLED képernyő.

Tudásában is igyekeztek kihozni belőle a maximumot. Két legnagyobb előnye a beépített GPS – így nem kell sportolás közben magatokkal cipelnetek a telefonotokat – és a szuper akkumulátor idő. Az Amazfit órák előnye az Android Wear-es társaikkal szemben az, hogy jóval tovább bírják egy töltéssel, ami ebben az esetben komoly terhelés mellett 15-20 napot jelent. Emellett természetesen tud mindent, amit illik: megjeleníti a bejövő üzeneteket és értesítéseket, méri a pulzust, monitorozza az alvást, sőt az időjárást is csekkolhatjátok rajta.

Figyelemreméltó a 12 különböző sportmód ismerete, így például futásnál, úszásnál, túrázásnál vagy síelésnél is még részletesebb elemzést kaphattok a teljesítményetekről, ami motiváló lehet.

Komolyabban sportolóknak pedig a Strava szinkronizálás támogatottsága plusz pont, én személy szerint csak ezt használom a futásaimhoz, hiszen így mindenféle challange-et tudok teljesíteni, ami kifejezetten serkentően hat a teljesítményemre. A kisebbik óra ráadásul végre úgy néz ki, ahogy kell, nem olyan nevetségesen nagy, mint a Stratos volt, de nem is gyerekjáték műanyagból készült, mint a Verge széria. A 47 mm-es 39 000 forintba kerül – akkor látjátok, ha beteszitek a kocsiba -, ráadásul az EU Priority Line (DPD) áfa- és vámmentes szállítás is ingyenes.

Alfawise microSD és olvasó

Két különböző mintából és három méretből választhatjátok ki a nektek tetszőt, bár azért az utóbbi valószínűleg lényegesebb szempont. A legkisebb pakkban egy 32 GB-os microSD kártya 60 MB/s olvasási sebességgel, egy kártyaolvasó és egy adapter található, ez a piros színű, ha ez segít a döntésben, ára pedig potom 1600 forint.

A 64 és a 128 GB-os változatok már 80 MB/s olvasási sebességre képesek, továbbá 4K-s anyagok tárolására is alkalmasak. Mintában is egyformák, mind a kettő kék színű, és az ő csomagjukban is megtalálható az olvasó és az adapter. A közepes méretű 2700, a nagyobb 4600 forintba kerül, ami még mindig nem nagy összeg ezért a hármasért, így ha jót akartok, akkor az utóbbi kettőből válogassatok a jobb specifikációk miatt.

Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe

Ha eddig csak szemeztetek az elektromos fogkefékkel, itt a lehetőség beszerezni egyet. Több Xiaomi tesztünkből is már kiderült, hogy ugyanazt tudja, mint például egy Philips, csak jóval olcsóbban. Bár nem köthető össze applikációval, ennyiért – 2100 forint – lassan hagyományos fogkefét sem lehet már venni. Külön öröm, hogy USB-s töltővel rendelkezik, így nem kell attól félni, hogy az otthoni elemhiány miatt marad ki az esti rutin.

Ha pedig nézelődnétek még, akkor csekkoljátok az itt látható kuponokat is, illetve látogassatok el a Gearbest oldalára. De ha még egyszerűbb úton szeretnétek elérni a legjobb árakat, akkor nézzetek be az FB csoportunkba.

NévÁrKupon
Asus ROG Phone 2 8/128 GB160 000 forint GBROG2345678
Cubot X19 okostelefon29 700 forintFlash deal
Biciklis komputer5900 forint GB091101
Enchen elektromos borotva3700 forint GB-HBZBGBE
Teclast M30 tablet49 000 forintFlash deal

hirdetés