hirdetés

A Cafago eheti válogatása főként Xiaomi termékekben erős

Hasznos holmik otthonra, egy kis hobbifotózással megerősítve

hír
A Cafago eheti válogatása főként Xiaomi termékekben erős 1
írta: Atika
2021-10-08

A Cafago mindig igyekszik jó ajánlatokkal kedveskedni, ez most sincs másként. Az eheti válogatásunkban okosmérleg, egy kezdő fotós csomag, robotporszívó, párásító a fűtésszezon közeledte miatt és egy szelfifény is. A termékek mindegyike német raktárból rendelhető, amelynek hála gyorsan megérkeznek, és a plusz költségek miatt sem kell aggódnotok, a Cafago ugyanis helyettetek intézi az extra költségeket.

Andoer fotós csomag

A fotózás nem egy olcsó dolog, a szükséges eszközök több százezer, esetenként több millió forintot is felemészthetnek, azonban Kínából rengeteg alap felszerelést megvásárolhatunk, ami főleg a kezdőknek lehet nagy segítség. Az állványokból, hátterekből, lámpákból, derítőkből és softboxokból álló csomag nagyon jó áron vásárolható meg a Cafagonál. A szett részét képezik a fényforrások is, amelyekből rögtön négyet is tartalmaz a csomag, de a hat darab állvány, a három különböző színű háttér és a hordtáska is nagyon jó szolgálatot tehet. Az alábbi galériában meg tudjátok nézni, hogy mit is tartalmaz a készlet, amiért csak 26 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell kifizetni.

Xiaomi Mijia G1

A Mijia G1 (vagy más néven Vacuum-Mop Essential) a jelenlegi legolcsóbb robotporszívó a Xiaomi kínálatában. Volt már hozzá szerencsénk, érdemes elolvasni a róla készült részletes tesztünket2200 Pa-os szívóerővel rendelkezik a gépezet, ami átlagosnak mondható. Kiemelném, hogy érzékeli, ha szőnyegre ér, ebben az esetben automatikusan megemeli a teljesítményt, hogy minél több koszt távolítson el a szálak közül. Feltörölni is tud, az ehhez szükséges vizet a 200 ml-es tartályába önthetitek, az adagolás intenzitása pedig három lépcsőben szabályozható. Előnye egyben hátrány is, a tetején nincs LIDAR torony, így alacsonyabb, mint a legtöbb porszívó, azonban a térképkészítési képességei elmaradnak a drágább modellekéhez képest. Persze emiatt jóval olcsóbb, mint a nagyobb tesói, hiszen csupán 38 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, és ingyenesen postázzák Németországból.

Xiaomi Mijia párásító

Egyre közelebb az igazi fűtésszezon, de a mostani hidegek miatt egyre több helyen kapcsolják be a kazánokat. A melegebb levegő általában szárazabb levegőt is jelent, ami nem tesz jót sem a torkunknak, sem a szemünknek. Ilyenkor érdemes párásító berendezést használni, ami kellő mértékben megemeli a lakásunk páratartalmát. A Mijia 4 literes kapacitással bíró párásítója egy rendkívül egyszerű, éppen ezért viszonylag olcsó termék. A vizet nem párologtatással, hanem porlasztással juttatja a levegőbe, amelynek az intenzitását három fokozatban állíthatjuk. A párásító rendkívül halkan működik, éppen ezért akár hálószobában is használható folyamatosan. A tisztítása és az újratöltése is nagyon egyszerű, ugyanis a teteje levehető. A Mijia párásítóért 10 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell otthagynunk a kasszánál.

LED körfény állvánnyal

A LED-es körfények nagyon népszerűek lettek a mai tartalomgyártók körében. Egyszerű használni, egy darab is elég belőle és rendkívül látványos tud lenni bizonyos esetekben. Az alábbi lámpa 7 watt teljesítményű, a színhőmérsékletét 3 lépcsőben 3500 és 6500 kelvin, a fényerejét pedig 10 fokozatban 10-100% között állíthatjuk, ezáltal rengeteg beállítási lehetőség áll rendelkezésünkre. Az áramot USB csatlakozón keresztül tudja felvenni. Jár a lámpához egy állvány is, ami gömbfejes rögzítést kapott, így bármilyen pozícióba beállíthatjuk a fényt, ráadásul a telefonunkat is tudja fogadni, mert a tripod része egy telefontartó. Az egyszerű szerkezetet 9000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés